Nak3D Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 (edited) Tātad vajag nosaukumu veikalam. Esmu visādi izmocijies. Nodarbojamies ar autodaļu restaurāciju, remontu, pasūtīšanu. Bet principā restaurēšana un detaļu uzlabošana ir primārais lauks. Vajadzētu kādu oriģinālu nosaukumu. Būtu labi ja būtu k-kas saistīts ar firmas nosaukumu - O un Ko. Teiksim tur Okay Auto, k-kas tamlīdzīgs. Pagaidām esmu izštukojis pāris nosaukumus, bet tie atkrīt, varbūt ir idejas, vai variācijas jums. - Renovacio. - ArTech. - Autoārsts. Nekādu materiālu atlīdzību nevaru piedāvāt, ja nu vienīgi skidonus. Paldies jau iepriekš. P.S. Der arī kāds interesants saīsinājums - teiksim kā ArTech (Autodetaļu restaurācijas tehnoloģijas). Edited March 27, 2009 by Nak3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 (edited) eemm. Nosaukšu, kas man ienāca prāta, lūdzu nekritizēt. * RAU - renovation and upgrading * Car Maintenance Vairāk arī nekas nenāk prātā, ja vēl ko izdomāšu editošu un pierakstīšu.. Edited March 27, 2009 by edgars797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now