hyperkick Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Pilniigi atbalstu , kalbacai rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 28, 2005 Author Report Share Posted June 28, 2005 Ae thanks guys. varbūt vēl kāds vēlās kautko pateikt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 piedodiet, laikam esmu vieniigais kursh shamo nav redzeejis serverii... btw. es tur esmu ljoti biezhi...LJOTI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Vinsh tikko speeleeja. ai man po vairaak admini - labaak Jaalemj taapat macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 esmu redzeejis vinju, bet loti biezi vins spektatoros seez... un diezgan ilgi pie tam... domaaju, ka veel liidz tiesiibam bisku jaapagaida Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Tas bija jaasaprot ka var dot dzhekam ir redzeets, normaals dzheks Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 28, 2005 Author Report Share Posted June 28, 2005 FLy.. nu esi taču reāls.. es zem spectatora esmu sēdējis 2x, tas bija uz inferno un jaunās kartes.. (tipa de_prodigy) uz inferno.. es pusdienoju, bet uz de_prodigy(new map) man bija džekiem jāuzliek xbox... a tā pārsvarā viss ir normāli un domāju kad veviens nenorirs kad es zem spectatora pasēdēšu pāris minūtes Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 28, 2005 Author Report Share Posted June 28, 2005 darek kam negadās, varbūt mums vienkārši nav lemts satikties.. bet godīgi sakot man nepārāk gribās tagad spēlēt cs, jo man nav savas peles nav austinu (nav skanu kartes) nav kovrika(S&S), es tagad ieeju dienā paspēlēju pāris stundas.. lai mani vismaz kāds pazītu.. ( kad sanemšu algu.. tad arī visu nopirkšu ) tad varēšu pavadīt diezgan daudz laika uz servera (protams uz jūrmalu arī gribētos aizbraukt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janx [LV] Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 tad vareeji iziet aaraa, lai kads cits varetu ieiet, kas neies spectacoros Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 29, 2005 Author Report Share Posted June 29, 2005 Janx man ļoti nepatīk kad kāds man māca spēlēt cs, es nevēlos iziet ārā no cs' a lai pēctam spaidītu podziņu uz connect... es domāju kad es zem tā spectatora dažreiz pasēdēšu uz pāris minūtēm nekas traks nenotiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janx [LV] Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 ja nekaita ka kaads netiks ieksaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 29, 2005 Author Report Share Posted June 29, 2005 Kas par nekaita? Zini tik bieži arī es nesēžu kā jūs te runājat, labi ja diena 20 minūtes.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 (edited) ja nekaita ka kaads netiks ieksaa... piemeeram taads bots kaa tu kas te ir atliidis un nav pieregojies kad bija tas briivi atveerts visiem. janx ej pastaigaa pa juurmalu un atslaabsti. Edited June 29, 2005 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 (edited) kalbaca, paprasi labaak lai tevi pierego nevis uzreiz slotu...jo registreetie tiek ieksaa gandriiz vienmeer ( kad naak ieksaa registreetais , tad izmet vienu neregistreeto, ja iet ar slotu un pilniigi visi onlainaa esoshie speeleetaaji ir registreeti , tad izmet araa vienu registreeto un ja ir tas slotveidiigais suuds par ziedoshanu ( kaa man ), tad izmet vienu ar slotu ja visi serverii ir ar slotiem ( kas buutu ljoti nereali ) VOT TAA ) domaju, ka tevi pieregistrees...vnk paaraak daudz prasi prieks saakuma Edited June 29, 2005 by Outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooljack Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 es tikko to 3 vai 2 dienu kjeerienaa pieregjistreeties nu es tikai 1 reiz neesmu ticis servakaa jo tad bija pilns regjistreeto bet labaak ne par offtopic nu nez esmu redzeejis vinsh biezhi nikus maina kalbaca, 1 skanu karte kjip taaa nu raxti prosta kalbaca un viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 hm, par to spectoshanu, es parasti daru taa, nu kad eju piipeet etc., piejoinojos team'am, bet skinu neuzlieku un viss ok.... bet manliekas, ka liidz tiesiibaam ir biki jaapagaida paaraak nepaziistams un paaraak maz spelee. paspeelee kaadu laiku un tad meigjini Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 29, 2005 Author Report Share Posted June 29, 2005 Outsider: (cut from e-mail) Ро ir automвtiska vзstule Lыdzu uz рo vзstuli NEATBILDЗT!!! Paldies, ka piereмistrзjies, tava reмistrвcija tika apstiprinвta. Tavs niks ir izmantojams GIGN Counter-Strike serverо, ierakstot konsolз sekojoрu komandu: setinfo _pw-gign tavaparole Reмistrвcijas informвcija tev: Niks: kalbaca Mails: [email protected] Setinfo parole: ******** Lai tev labi fragojas! GIGN admin, exm Kas attiecas uz tiesiibaam, pa aatru. Juus te cilveeki dziivojat peec saviem likumiem... saakumaa vote, peectam kick peectam ban un pilnas tiesiibas. Man tas liekas nepaaraak pienemami ( bet sava taisniiba ir ) es zinu ko noziimee skraidiit ar vote tiesiibaam un ar kautkaadu slap 1 hp lielumaa... man tas nav vajadziigs ( kaut arii nebuutu slikti ), domaaju kad buutu labaak ja cikveekam buutu vismaz viena pilnveidota komanda ( kick ). Ja juus domaajat par to kad es tipa pa aatru prasu to kad es neesmu speeleejis gign serverii un uzreiz ierodos prasiidams tiesiibas, arii right... tas viss jau notiekaas. Es domaaju kad peec kaada laba laika ko es buushu pavadiijis gign.lv serverii es paarpostoshu topiku. The end Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 bet paga, tad tu tagad vari tikt serverii ieksaa?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 outsy izlasi visu topiku vai vismaz pirmo/otro lapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 a kei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts