lo4a57 Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Man tads jautajums. Kad es ielieku pc windows vai jeb kadu citu cd disku tad dators visu laiku restartejas un nesledzas ieksa. Velos parinstalet windowu bet nevaru to izdarit jo man vinjs visu laiku restartejas no cd diska. Kads var ieteikt man ko sada situacija darit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Es neko nesapratu no tava teksta!!! http://www.datuve.lv/raksts/1385/Windows_X...el_nav_darijusi Izlasi visu un tad jautā vēlreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 nu bet ieliec disku, tad pc restartējas (vai kas Tev tur notiek), kad rādas tas "melnais ekrāns" (datoram slēdzoties iekšā) aka. bios uzstādi, lai pirmo iebūto to, kas ir cd-rūmā un aidā.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lo4a57 Posted March 24, 2009 Author Report Share Posted March 24, 2009 Nu labi formateju savadak. Ir tada lieta kad ielieku datora cd disku dators kadas 20 sekundes padoma un tad visu laiku restartejas. Iznjemot ara cd disku tad tikai vinjs iesledzas. Kas tur varetu but par vainu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cirish1 Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Izmet ārā savu cd-rom! viņš ir stūlbs! Nevar tā būt, kad ieliec disku cd-romā.. nestartējoties biosam restartējas pc.. Tad tas tavs pc ir vnk lamata.. Tāds ieteikums no manis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lo4a57 Posted March 24, 2009 Author Report Share Posted March 24, 2009 (edited) Izmet ārā savu cd-rom! viņš ir stūlbs! Nevar tā būt, kad ieliec disku cd-romā.. nestartējoties biosam restartējas pc.. Tad tas tavs pc ir vnk lamata.. Tāds ieteikums no manis Pc nav lamata jo nedelju atpakal ta4 darbojas. Tur drosi vien es pats esu kautko no windowsa izdzesis vai ari atsledzis kadu procesu vai ari kautkas cietajam diskam vai kam sagajis kas griistee Klopejat ciet so temu redzu ka palidzet neviens nevar Edited March 24, 2009 by lo4a57 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lo4a57 Posted March 25, 2009 Author Report Share Posted March 25, 2009 da vis kartiba atveru valja kompi un ieraudziju ka barosanas bloka bija vaina, nopirku jaunu barosanas bloku pa 16 ls un viss darbojas tagad lieliski, windows nebija vainigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Es mēģinu iedomāties, kādai ir jābūt barošanas bloka vainai, lai to tā varētu ieraudzīt. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cirish1 Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 XD Nosvilis melns... ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now