*jancis38* Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 (edited) Normāli spēlēju TF2, un pēkšņi PC izslēdzas pats no sevis (izslēdzas, nevis restartējas). Kas varētu būt par problēmu? Reāli sāk krist šitas uz nerviem, nevar normāli uzspēlēt... EDIT: Un izslēdzas viņš tā, itkā elektrība pazustu, nevis tā, ka saglabā datus. Edited March 24, 2009 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Tev parastais pc vai portatīvais? Mož viņam pārkarst plates (videokarte piemēram) un tāpēc viņš atrubās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 24, 2009 Author Report Share Posted March 24, 2009 (edited) Jā, man ir parastais. Novilkšu everest, iečekošu temperatūras. EDIT: Edited March 24, 2009 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Nu te ta temperatūras normālas rādās, bet varbūt tev vieokartei kaut kāda vaina, ja jau tev viņš slēdzas ārā spēlējot TF2 es domāju, ka videok. uzkarst un pc vnk izslēdzas, ja tas nav tikai no TF2, tad ir iespējama arī cita vaina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 24, 2009 Author Report Share Posted March 24, 2009 Tagad arī slēdzas ārā vienkārši netā sēžot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cirish1 Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Biosu neesi kruķījis? Vrbt uzlikts kad pie zemākas temperatūras izslēdz sistēmu pa visam! Tāda iespēja pastāv.. Vēl viens jautājums, kad pēdējo reizi tīrīji pc iekšas? Puteklji mož? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 24, 2009 Author Report Share Posted March 24, 2009 Nē, neko mainījis neesmu. Pirms kādām divām nedēļām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Man bija taapat bija ar left 4 dead. Es uzinsteleeju xp sp3 un jaunaakos vkartes driverus un viss aizgaaja, vairaak nav rubijies aaraa, bet man taa bija tikai tad kad l4d speelee, viss paareejais bija pofig! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 pamēģini atraut kompim vāku vaļā un tad paspēlēt... ja neslēdzas vairs ārā, tad ir jasno, ka tev ar dzesēšanu problēmas ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiriKuuu Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Man ar taa gadiijaas, kad biju jauns un dumsh, bet likaas, ka visu saprotu, noleemu izjaukt un kaartiigi iztiiriit pc Man nelaime bija taa, ka es neko nebiju dzirdeejis pirmstam par termogeelu, kas naak starp procesoru un radiatora bloku - es to ciitiigi noberzu nost . Pc saaka sleegties laukaa apmeram peec 1 nedeeljas, iznaakums procesoram bija letals vinjsh sadega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakitos Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 man bija tapat, viss it ka bija normali, domaju kaut kas ar baroshanas bluku, atcerejos ka pc kaste nav kadus 2 gadus verta valja, atveeru iztiriju visus ventilatorus un viss tgd ir ok. Pasties mosh tev ar kaut kas tai kaste sakrajies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 25, 2009 Author Report Share Posted March 25, 2009 Man tas vāks visu laiku stāv vaļā. Vroģi viss normāli kruķijās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 pārkarst moš elektrība raustās moš kāds softs ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 25, 2009 Author Report Share Posted March 25, 2009 Jā, man pirms pāris dienām nenormāli elektrība raustījās. Varbūt tas arī ir iemesls problēmai? Nu tagad it kā viss ir normāli, pat TF2 normāli dabūju paspēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Kad slēdzi iekšā barošanas bloks nepīkstēja? Zinu man bija tā, ka random slēdzās ārā un pēc tam nomainot barošanas bloku viss bija oki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Vroģi viss normāli kruķijās. tam atkal ir mīnuss - baigi pieput! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Vajag māju tīrīt, tad nekas diži nepieput. Reizi pusgadā izsūknēt kasti un viss čībā Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Reizi pusgadā izsūknēt kasti un viss čībā nu jā, man sanāca gadu nesūkt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Daudz neatpaliec no sava medījuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 Problēma tagad ir noskaidrota. Tā ir elektrības raustīšanās. Elektrībaa raustās, visa tehnika turpina strādāt, izņemot datoru, kas momentāli izslēdzas. Slēdzam ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now