eziic Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 (edited) Nesen jums uzplijos ar savām problēmām ar .vob failu apstrādi. To esmu atrisinājis iegādājoties foršo Adobe Premiere Pro CS3, bet nu man ir jaunas problēmas. Ideja apmēram tāda - kompī daudz folderu un viņos iekšā vēl vairāk .vob failu, katrs pa 0.99GB, katrs folderis atzīmē citu disku. Visiem failiem esmu nomainījis faila nosaukumu no .vob uz .mpg, lai Adobe ņemtu viņus pretī. Kāpēc ir folderi (diski), no kuriem faili man importējas Adobē bez problēmām un gļukiem ar abiem - audio un video - celiņiem un ir tādi, no kuriem importējas tikai video celiņš vai programma vienkārši nokaras, neieimportējas nekas un programma ir jārestartē? Faili taču principā vienādi, ja neskaita to, ka ņemti no dažādiem diskiem? Būtu ļoti labi, ja kāds man palīdzētu šo gļuku novērst vai vismaz paskaidrot kāpēc tas tā notiek. Jau iepriekš liels paldies. EDIT* Sagoglēju, ka CS3 versijai esot tāds gļuks ar tiem .vob brīnumiem. Parasti to labojot vienkārši ieinstalējot CS2 CS3 vietā, jo ar to problēmu neesot. Tagad tikai atliek izdomāt vai to ir iespējams novērst arī kādā citā veidā. Edited March 24, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now