doGY Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 (edited) Nezinu vai šitajā sadaļā, bet man likās ka tur tikai runās pa spēlēm kā tādām Es gribu uzinstalēt gta4, bet to nēsmu vēl izdarījis, jo visi tur saka ka nav tas un nav tas un pišās tas un tas... tādēļ - service pack 3 ko tas man mainīs datoram ? man visi faili viss paliks tā kā bija ? Tad vēl tas rocstar club kas ar to jādara? kr4 ir liela pišanās ar to gta4 ? 1) ka uzlikt sp3 ? ( kas jāzin man viņu liekot ) Edited March 22, 2009 by doGY Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Sp3 tev neko datoram nemainīs , viss paliks savās vietās Kad es instalēju sev GTA IV es vnk papriekšu ieinstalēju SP3 , pēc tam GTA IV , uzliku crack , tad palaid. Tad kad leca visi rockstar club , tos sledzu ara. Pēc tam gaidīju kamēr nokačājas update un viss , pēc tam aizgāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted March 22, 2009 Author Report Share Posted March 22, 2009 Kur, lai dabū SP3 , iedo linku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Manšķiet ,ka šis http://www.soft32.com/Download/Free/Micros...4-123572-1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 es meklēju microsoft mājas lapā Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted March 30, 2009 Author Report Share Posted March 30, 2009 Palīdzat Man kkas nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now