delfins Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Nu tā index komūns rīko turnīru un vēlās lai jūs piedalītos turnīrā , viss kas jums ir jādara ir jāsavāc 5 labākie spēlētāji no jūsu komūnas vai arī no citurienes. Kad būs vajadzīgo komandu skaits savākts tiks paziņots datums, kad tas sāksies. Šeit ir noteikumi kuri jāizlasa pirms piedalāties Un te ir reģistrācija Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Neredzēju vai neizlasīju.. Tas ir vienas dienas turnīrs? Ja tā, tad pieļauju, ka turnīrs diezvai tiks izspēlēts līdz galam. Neticu, ka visi spēs savākties uz visām spēlē. Bet ja ir vienas dienas turnīrs, tad tas varētu izdoties. Demo aploudošanas laiks varētu būt 20 minūtes. Saku pēc pieredzes - Kad dzīvoju savos pāķos, tad bieži nets streikoja, kompis lēns utt. un 15 minūtēs bija grūti iekļauties. Vismaz tad, kad spēlēju gotgeimā. Tas tik tāds padoms, ko var neņemt vērā. Lai izdodas Jūsu turnīrelis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delfins Posted March 20, 2009 Author Report Share Posted March 20, 2009 nē tas nav vienas dienas turnīrs. ja turnīrs izdosies tad, nākamajā varēs cīnīties jau par naudas balvām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukka Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 piesakiet mani , es visus viens panjemshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 ar wh panemsi 100 punkti Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukka Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 H!vemind , kamēr tu pats spēlē ar wh , aizmirsti par tādiem komentāriem ok ? mudaXXX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilersxxx Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 piekrītu! no mums jau ir pieteikums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Star Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Nu pamēģināt jau var. Tik jāsavāc norm sastāvs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 davai raujam zem taga "BIBN" XD Es ar mieru, pashkjadiit kaadam mozgus. Apniksushi tie GP, CGC, GG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Atkal sudains turnirs onlaina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now