Kilersxxx Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 tātad, ir Csdm+war3 serveris ar ropi , 1) kā uzlikt CSDM lai atsevišķās mapēs [ piem surf_ski_2] var startup ņemt tikai glock vai USP ? 2) kā var noņemt atsevišķās mapēs ropi , T.I kad kip tev neko nevaig rakstīt , piem DD2 ir rope , pārliek uz Surf_Ski_2 nav ropes , kā? Thq Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Tev varētu palīdzēt kāds no map config pluginiem, kurā ir iespēja pauzēt noteiktus pluginus noteiktās mapēs, tas varētu palīdzēt, bet es tikai minu, jo teorētiski, ja tu atslēgtu weapons menu, tad būtu tikai sekundārais (parastais) ierocis. Un, ja tas ir map config plugins, tad tajā būtu arī jābūt iespējai tādā pašā veidā salikt cvarus P.S Es zinu, ka tu, visticamāk, gribēji tiešu linku uz pluginu, bet, diemžēl, es nevaru atrast to pluginu, kuru domāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilersxxx Posted March 19, 2009 Author Report Share Posted March 19, 2009 DeimoN Paldies par izsmeļošu atbildi! Nē man Nevajadzēja linku es pats atradīšu! Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now