Epix Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Kā vt 3 serveris jāuzstāda? It kā uztaisīts ir, bet pieslēgties nevar, nevar saprast vai ar portiem vai ko ir problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Man bija taa, ka arii nevareeju vt serveri uztaisiit, jo kachaaju server prgu no ljevajiem resursiem! Man viens chalis iedeva linku(ja draugos atradiishu veestuli iemtiishu linku) novilku no turienes un viss aizgaaja! Takaa mans ieteikums novelc citu vt serv progu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 18, 2009 Author Report Share Posted March 18, 2009 (edited) www.ventrilo.com diez vai tur ir ļevie faili ;] būtībā vajag pamācību, varbūt paši kaut ko ne to daram. Edited March 18, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 ja nets caur ruteri drosi vien vajag noforvardet portus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Ventrilo portus nevajag forwarded , un Windows Firewall ari neko neblokje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 19, 2009 Author Report Share Posted March 19, 2009 Kāds sakarīgi var pastāstīt kā to izdarīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 (edited) http://ventrilo.com/dlprod.php?id=101 šo novilku, uzinstalēju, palaidu "ventrilo_srv.exe" un viss iet.. Un pieslēgties varbūt nevar, jo pats slēdzies no vecas versijas, piemērs varētu būtu "VentriloMIX", tās visas 3 versijas ir par vecu, lai pieslēgtos jaunajam serverim... Tāpēc paskaties, ar kādu klienta versiju Tu mēģini pievienoties serverim.. EDIT. ja linux, tad esmu tur nulle, un pat nav variantu, kur problēma.... Edited March 19, 2009 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 19, 2009 Author Report Share Posted March 19, 2009 ar jaunāko versiju un serveris arī jaunākais, kas oficiālajā lapā pieejams, aizmirsu pateikt, ka tas vt tiek likts uz linux servera nevis parastā pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now