SaS^MAN Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Raujam tagad ! XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 es tieši beidzu spēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Es ariii jo kamielis padeva atkal vagu Un spelet jau varat jebkuraa laikaa Nav tak jaatzimejas,kad tu spelee un kad nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Man ir jautājums, kas tai filmai ir kopīgs ar Green street huligāniem, jebšu ICF (inter city firm). Es kaut kā pēc trailera neredzu neko atbilstošu pirmajai daļai. Ne pēc storija, ne pēc vietas, vispār lol. Tur cietumā kaut kur ir Zaļā iela vai kas? Besī tie pidiņi, kas uztaisa filmu, kas pilnīgi nav saistīta ar pirmās daļas scenāriju un domu, un tādējādi gūst skatītājus. come on you irons Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Es kaut kā pēc trailera neredzu neko atbilstošu pirmajai daļai. Ne pēc storija, ne pēc vietas, vispār lol. Tur cietumā kaut kur ir Zaļā iela vai kas? Besī tie pidiņi, kas uztaisa filmu, kas pilnīgi nav saistīta ar pirmās daļas scenāriju un domu, un tādējādi gūst skatītājus. come on you irons nu tas ir turpinajums 1. daljai, jo peec taa peedeejaa kautinja vinjus visus iebaza kjurkji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 That makes a lot of sense. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Jā, tiešām laba filma, tiko nowatchoju, bēēēt kā topiks, bombījam, pārgāja uz green street hooligans 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts