Psihoner Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 paldies paldies vop6im pasakiet man man tas PHP Designer 2005 ir pa gruutu vai anv pa gruutu ja es praktisi neko nesaprotu kas ir tas sQL un parejie tie 6iti ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 (edited) izteiksu tad faktu ka pasaule nav neviena cilveka, kurs perfekti un pilnigi arvalditu PHP taka sac burties cauri GL^_^ EDIT: no sakuma viss ir gruti, sac pamazam un tad klus vieglak Edited June 19, 2005 by -ha- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 Ha paldies tev nu bet varbut tu zini kaadu majienu kura pogu tur kautko dara, laikam skrei6u uzgraamatniicu : Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 (edited) viss ko varu pateikt ir : nospied un skaties kas notiks , es nez ka tev, bet piem ja man stasta es piefikseju daudz mazak lietderiga, neka no savas pieredzes EDIT: a kuru progu tu isti novilki, un no kurienes? es ar pacakaresu, tad ja tev vaidzes palidzibu varesu palidzet Edited June 19, 2005 by -ha- Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Skrien uz graamatniicu, bet nepeerc Aleksandra Ziiverta "Soli pa Solim PHP" pilniigss sviests, vieniigais kas nodereeja bija passi primitiivaakie pamati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 Labi paldies visiem kautko no 6ita lielaa es bi6ku sajeedzu vel paarlasii6u 100 Reizes tad jau rezdeesim Saku lielu paldies visiem kas piedaliijas un deva atbildes uz jautajumiem !!! Tagad noveliet ari man veksi parvacos uz www.boot.lv forumu tiksimies visi tur Velreiz Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Ja kaadu interesee, tad varat ieluukoties. (macromedia produkcijas cieniitaajiem) http://www.loginoff.com Tie paraudzinni labie Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 jauki Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Tas portfolio ir nenormaali labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Tā starp citu.. Nokačā pašu php no php.net Nokačā kādu webserveri (iesaku apache, user frendlijs, apache.org) Un lasi readme failus ka abus kopa uzinstelet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 (edited) Macromedia Dreamweaver, bet nu ja tu angleni nejedz tad parsource code aizmirsti chaliit un ej griidas lakot ! programmet jasak ir ar HTML, nu tas ir pamats un vina ietilps no visiem scriptiem pa biskinam, un kkad jasak ar PHP burties !!! tad C++ delphi utt tur ir dafiga vinju !!! un ja tev sitadi jautajumi dodies uz boot.lv forumu !!!HTML nesatur nekādus skriptus. Skripts ir JavaScriptā, bet ne HTML. d00h, mājas lapas var veidot ar notepad2, mans vissmīļākais, vai arī praktiski jebkurš teksta redaktorsNotepad 2 rulz. Un ņemot vērā topika autora intelektu, viņam iesaku labāk darīt ko citu. Edited June 19, 2005 by Kavacky Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Kavacky tie bija saapiigi vaardi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Tie pзdзjie? Dzоve ir neюзlоga. Tвdam nav lemts ( vismaz tuvвkajв nвkotnз ) kпыt par ьberhax0ru un programmзtвju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 Kavacky nu labi labi ja tu ta domaa bet skaties, ka es tavu niku neatceros, skaties ne ko nedari ar kompi un neko netaisi ar savu niku jo var izradiities ka kaada slitka dienaa es tos vardus atceree6os un atrieb6os tev ! Janu tu vieniigi neesi mums krutasi uuuberhakerisimo ? Vai arii Taka nevajag kluut baigam pesimistam, un saku es kautko sasnieg6u a t tupeesi te forumaa un liksi klaat mulkjiigas pieziiimes visos forumos taka vecasi draugs tu esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Kavacky nu labi labi ja tu ta domaa bet skaties, ka es tavu niku neatceros, skaties ne ko nedari ar kompi un neko netaisi ar savu niku jo var izradiities ka kaada slitka dienaa es tos vardus atceree6os un atrieb6os tev ! Janu tu vieniigi neesi mums krutasi uuuberhakerisimo ? Vai arii Taka nevajag kluut baigam pesimistam, un saku es kautko sasnieg6u a t tupeesi te forumaa un liksi klaat mulkjiigas pieziiimes visos forumos taka vecasi draugs tu esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 frenzzi un flashback, jus Help sadalu parvertat spama, lunji ! Psihoner pamegjini p2p vai e2k tiklos pameklet manualjus, vai ari kadam uzprasi pilnu stradajosu versiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Un peec kaa tu spried ka esmu lunis? Nu pasmeejos par to kas man likaas reeciigs un? tjipa baigi tas daudz ko izshkiira ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 1. Kavacky padzees savus PM 2. Man janoraada kur atrodas tas index.php? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 ko tu stresso ha?? tev no taa kaut kas mainiijaas ka es it kaa spamoju?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now