Jump to content
GIGN Forum

Wow


skent-
 Share

Recommended Posts

Ehh mana pieredze. BĻE MANA PIEREDZE. Tādeļ nediršam ja tā īstenībā nav un es aizvienoju jūsu mīļāko klasi aka pokemonu.

* Hunter - spēle norīt ļoti garlaicīgi ĻOTI un pats esmu Hunters, kapēc garlaicīgi? Dod komandu petam, lai uzbrūk mobiem, viņi saskrien barā uz petu, un ar bultām no attāluma šauj. Oho cik interesanti, bet tomēr priekš BG ir visslabākais MM Hunters.

* Mage - Ak jēziņ, ja nu gadījumā spēlē ar šo klasi, tad ņem Frost koku. Bet nu nekā īpaša šinī klasē nav. Kā arī daudz nēesmu spēlējis, bet nu

* Warlocks - Kā rakstīts manā Battle Chest WOW grāmatiņā: ''Warlocks is they who want to win'' yea right, bet tomēr es arī gribētu ar Warloku spēlet, bet tomēr kaut kā pavājšs liekas.

* Warrior - Nu ak dievs, ak dievs, pirmā mana klase iekš WOW, tas bija psc kā es mocijos ar viņu kačājoties. :10cm: Varbūt warriori nav tik slikti, bet man gadījies kaut kāds brāķis, kurš bija totālākais sūds.

* Paladin - oo bļe, kā lielais Athene fans, nespēju noturēties un fun serverī izmēģināju Holy Paladin, un pizdec :D Aizgājām uz vienu 15-man instance un es biju vienīgais healers. :10cm: Nice, visi pusdzīvi šķaidijās, visu laiku ''HEAL you damn ass'', ''Idiot heal me'' :D Un sapratu, ka healers no manis ir 0

* Druid - spēcīga klase ja māk spēlēt, diemžēl es nemāku. Spēj pārvērsties visādās dzīvnieka formās un man tas liekas seksīgi it īpaši Alliances Night Elfs druid's seksīga cat form, kur melns leopards.

* Shaman - paspēlējot dažas min uzreiz sapratu, ka pārak grūta klase.

* Priest - man pietika 10lvl lai saprastu, ka nav vajadzīgs man priests.

* Rogue - agrāk ar viņu spēlēju, bet kaut kas nebija kā vajag.

Un nu bbeidzot DK, ar šito klasi nēesu spēlējis, jo nav WOTLK man vēl. ;[

Link to comment
Share on other sites

* Warrior - Nu ak dievs, ak dievs, pirmā mana klase iekš WOW, tas bija psc kā es mocijos ar viņu kačājoties. 10cms.gif Varbūt warriori nav tik slikti, bet man gadījies kaut kāds brāķis, kurš bija totālākais sūds.

Es paspeleju ar vinju man likas ka vinjs jau own jo man bija 3lvl un vareju nosist 11lvl :sparta:

Rogue ir atrs ar daggeriem tas man patiik!

Link to comment
Share on other sites

Priesteris ar mind control vispar own. Lielajos lvl viņš ir kruts. Varēju nosist 4-5 mobus ar 1 lvl augstaak izmantojot ligth well, power word shield, fear un visadus disase. Vienmēr ir piedāvajumi iet uz instancēm, vienīgi iesūkā pvp...

Link to comment
Share on other sites

Pāņemu wotlk triālu. Iesāku DK - nu bļē, sūda blizzards, kapēc viņem bija jāizčakarē pvp. Nu DK ir vienkārši overpowered mēsls. Bet man patīk ar viņu spēlēt :D Kapēc mēsls, tapēc, ka viņš ir pārāk spēcīgs. Cerams, ka ar nākošo patchu nāks bonusi pārējām klasēm.

Bet tā es spēlēju ar locku. Nav nemaz tik švaks. Pagaidām bail ir tikai no DK un paladiniem. Stulbi, ka DK petu nevar banishot. Noliek mani vienā setā. Tāda laikam dzīve.

Ak jā, azmirsu piebilst, priesteris ir diez gan spēcīgs lielākos levelos. Varētu pat DK iznest sava levela.

Pasakiet vēl, ka priesti sūkā

. Ja māk spēlēt, tad ar jeb kuru klasi var izownot jeb kuru citu.
Link to comment
Share on other sites

Nu lūdzu, lūdzu un lūdzu. n0r3k pasaki savu niku uz Neptulona. plzplzplz

h0m3r - nu lol, ''man atkal diezko nepatik priesteris jo vinjs no visam klasem sit vis mazak'' un kapēc priestam jāsit vissvairāk? Kopš kuriem laikiem priests ir kļuvis par TANK'u? :superlol::superlol::superlol:

Skam - no Aszune nāc uz Neptulon PVP ;[

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

Ja pareizi izvēlas gear un saliek normāli talantus tad, easy, jo priesteris domāts uz izsturību. Visu laiku pahilojies - ciinies - pahiilojies - cīnies.

Priesteris>>>mag priesteris>>>>>warrior cik naacies duelēties.

Edited by SkaM^
Link to comment
Share on other sites

lol, cik nopratu tad tu spēlē privātajos nevis kā īstie veči (jā esmu īsts, jo spēlēju offa) spēlē officiālaja world of warcraftā.

Lai spēlētu kopā ar mums (ar īstajiem večiem) Tev vajag nopirkt:

  • Classic World of Warcraft - 10ls - īsti nezinu cik parastais tagad maksā
  • Expansion set: The Burning Crusade - 10ls
  • Expansion set: Wrath of The Lich King - 25ls
  • WOW: 30/60 Days Pre Paid Game Card - 10/20 ls
------------------------------------------------------------------------------------

Un tad tev vēl jāieinstalē visu + jāieladē officiālie patči + officiālajā webā jāpiereģistrējas kur jāievada CD keys no diskiem un tikai tad varēsi officiāli spēlēt un skaitīties kā īsts vecis.

Spēlēju uz Europe - English - Neptulon - PVP realm

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...