Wild joko Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Sveiki! veletos pieteikties uz access csdm serveri Niks - 6_million_people_die_choose_one Vecums - 24 Pieredze - 3 gadi Stati Adminu nav kas rekomendee, jo nepaziistu nevienu. Pedeejaa laikaa admini csdm serverii reti iegriezas, liidzarto ir pilns ar chiiteriem, kas pish speeli. piemeeram: bl,badboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Man itkaa nav nekaadu pretenziju, bet tomeer es shoreiz teikshu ANTI, jo ir jau bijushi shaadi tiesiibu gribeetaaji no kuriem csdmaa vairs nav nesmakas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Kills per Death 0.68 Drusku neviesh uzticibu ka spees precizi izlemt kurs cheato un kurs nee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Lai chalis varbut pareportee nedaudz un tad paskatiisies vai vins atshkjir chiiterus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Atvainojos, ka kautko rakstu, bet cik esmu spēlēkis csdmā tad esmu diezgan bieži redzējis šo čali.. Un sūdi tādi, ka: 1. SKILS VIŅAM VIENKĀRŠI IESŪKĀ... 2. Viņš nejēdz atpazīt čīterus, vienmēr bļauj man virsū čiti čiti bla bla bla .. 3. ļoti viegli aizkaitināms.. Es viņam atbildu lai iet "dirst" un lai spēlē, šitas uzreiz taka 10 gadīgais.. sāk braukt virsū.. nejiešu saukt visu ko viņš saka, bet nu ceru, ka sapratīsiet paši.. NEdomāju, ka šitādam vajadzētu aksesu.. Drīzāk 120 banu par low skilu + mat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild joko Posted March 12, 2009 Author Report Share Posted March 12, 2009 ok. sarunaats pareporteeshu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild joko Posted March 12, 2009 Author Report Share Posted March 12, 2009 (edited) sorry kvne, tu mosh kko jauc, es vispaar csdm ne arvienu nerunaju, un tevi vopshe neesmu nekad redzeejis! esmu tik paris reizes vnk chataa ieraxtiijis kas cjiito, bet nesmu nearvienu dirsies toch! Edited March 12, 2009 by Wild joko Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 (edited) nespēlēju ar niku kvne bet "enkehh" un nesaki, ka neesi redzējis loled Tu tač vel visu laiku kad ienaku serveri tu vel teici rekur atakl citeris. utt. neliec uhā EDITĒEED: neatradi statos, jo neesmu csdmaa spelējis jau kādas 4 - 7 dienas.. Edited March 12, 2009 by kVNE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild joko Posted March 12, 2009 Author Report Share Posted March 12, 2009 enkehh nezkapec tadu nicku neatrod, kapec? nu es nez, ja tu esi redzeejis, ka dirshos, tad paradi man to demo ludzu! skill nav parak augsc jo briivdienaas biezi sanaak uzpiipeet, un tad iipashi labi neiet! (smoke) Link to comment Share on other sites More sharing options...
realINGO Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 redzeets ir, runaats nav - viedoklis neitraals. K:D nekaads. Laikam tomēr ANTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Drusku neviesh uzticibu ka spees precizi izlemt kurs cheato un kurs nee... nu tu vienmēr tikai pec šitā esi vērtējis,kuram acc dot un kuram nedot... nepareizi,nepareizi.... ir arī citi kritēriji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 nu vot, tad iepazīsties vispirms! adminēšana tomēr vairāk vai mazāk ir komandas darbs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts