Jump to content
GIGN Forum

Jauna


Epix
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Visa problēma ir tajā, ka radusies vajadzība pēc jaunas videokartes un es nezinu cik jaudīgu ir iespējams likt konkrētajam datoram(vienkodola AMD Athlon 3500+ 2.2.ghz, ram 1,25gb, šobrīd stāv ATI Radeon x550 PCI-E).

Paldies jau iepriekš tam, kas izlems palīdzēt risināt lietu.

Link to comment
Share on other sites

neklausies durakos, nopērc videokarti iespraud kompī, ja ies, tad nekādu jaunu barokli nevajag. Šaubos vai vispār vaidzēs, jo, ja tagad iet, tad arī ies..

Tulīt uz mani būs nenormāls fleims, nu tad džeki, kapēc jāņem jauns baroklis? NOSAUC KONKRĒTU IEMESLU UN KAPĒC VISMAZ 400W?

Link to comment
Share on other sites

Es kaut vai 9800gtx+(piemērs) varu ielikt? gribu uzskatāmi labu videokarti ar ko varētu spēlēt left 4 dead labākā kvalitātē kā man ir tagad, nu papildus nāk domas par gta4 palaišanu, kas man īpaši neliekas reāli pie esošās komplektācijas, rams jāliek klāt laikam jau arī.

Kaut kādus variantus +/- 75ls.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Ja šī ir tava mātene, tad tu vari ielikt jebkuru videni kura ir PCI-E, tikai nezinu vai ir jēga likt tik krutu videni tādā kompī, ja nekļūdos, tad nekādu diži labāku proci neieliksi. Ja tevi intresē ko tu tur precīzi vari ielikt un vai ir jēga, tad aizej uz m79/metaleksu apskaidro situāciju un tev visu normāli pastāstīs. nevis klausies te kaut kādos durakos.. Protams, iespēja pastāv ka tas baroklis tev nepavilks videni, bet es šaubos... Vari vel uzjautāt n0r3kam,Surr,wormam viņi tev arī normāli pateiks ko likt iekšā

Link to comment
Share on other sites

Jā, tā ir tieši mana mātesplate. Nu protams es netaisos likt viņā vienu no labākajām videokartēm, gribu tādu optimāli labu variantu, kuru es nevaru izvēlēties tapēc būtu labi, ja kāds no viņiem te ieskatītos, gaidīšu kādu atbildi.

Link to comment
Share on other sites

Kastei ar tādu proci nav jēgas bāzt iekšā jaudīgu video karti. Jaunākās spēles tāpat nevilks.

Video kartei tu esi gatavs tērēt tik, cik tas kompis kopā maksā. Liek aizdomāties vai ir tā vērts..

Kā jau Teddy teica, tad labāk dodies uz eoz/boot/m79/metaleks. Lielāka iespēja saņemt kompitenta cilvēka viedokli.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...