deathangel00 Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 (edited) Domāju likt šo postu topikā ,kurš tika izveidots ,la iiemācītu cilvēkiem ieinstalēt amxbanu 5 ,bet šeit ir drusku savādāk jkādara nekā tajā pamācība ,tādēļ izdomāju šeit šo bullshitu likt. Tātad mans web saits ir uz hosta.Es izdomāju uzlikt amxbans 5 . tātad aizgāju nolādēju amxbans 5 paņēmu web folderi pārdēvēju uz bans un iemetu www mapē. Aizgāju uz cpaneli paņēmu MySQL database wizard aizpildīju visu un kā nosakumu paņēmu amxbans ,kā arī mysql vārds ir root un parole ir gignlv ( protams ,ka cita . Tātad cik saprotu esmu izdarījis pareizi līdz šim. Gāju uz adresi http://srt.oo.lv/bans/admin/setup.php ( Zinu ,ak itkā standarta adrese ir http://localhost/bans/admin/setup.php ,bet izdomāju ,ka es jau netaisu uz sava pc ,es taisu uz hosta ) Viss aizgāja.... Tālāk rakstīju Database server sql3.nano.lv. DB Name - srtool_amxbans DB Username - srtool_root DB Password - gignlv Spiedu cnnect un aizgāja .... Visu laiku spiedu next ,tad ievadīju epastu.loginu,passwordu,beigās jau bija complite ,nospiedu un atvērās šis attēls Kāpēc man nerāda Jo atceros ,kad pirms tam taisīju uz sava pc ar appserver man viss bija tāds attēls. Edited March 10, 2009 by deathangel00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OneSKILL Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 php.ini > magic_quotes = On Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 (edited) Varbūt tāpēc, ka norādītā datubāze ir tukša? P.S. Necentos iedziļināties. Edited March 10, 2009 by X ID Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathangel00 Posted March 11, 2009 Author Report Share Posted March 11, 2009 Nē ,skatījos caur myphp rādīja ,ka ir faili ,bet pirms tam ,kad taisīju uz sava pc man rā'dijas ,ka naw neviena bana ,bet tagad vispār nerādās nekas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now