ICEclan Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 (edited) Tātad vēlos beidzot sākt apgūt php valodu, tikai nezinu ar ko lai sāk. Pamatus es zinu, tādas lietas kā echo <?php ?> domāju ka to jebkurš muļķis māk, bet man mazliet tā sistēma nesaprotama. Es gribētu zināt ar ko man sākt, kā man piemēram uztaisīt to style.css, tas nozīmē ka man obligāti lai uzveidotu php mājas lapu vajag apgūt vēlvienu valodu? Pēc manām domām var arī veidot tā: Sataisīt tās pogas pats, un vienkārši visos tajos php failos salikt parastas bildes ar linku, bet domāju, ka tas nav pareizi, vai varbūt var izmantot jau gatavus css? Itkā taisos iet uz pulciņu skolā, tur mācīs javascript+php, bet man kautkā neliekas ka viņa tur varēs man iemācīt kā uztaisīt mājas lapu, viņa ganjau iemācīs kā uztasīt lai mājas lapā parādītos Hello world! Vēlos no jums ieteikumus, piemērus un palīdzību. edit: zinu ka ir tādi kas mācījušies no php-fusion kodiem, bet vai no tiem var vispār kautko iemācīties? Vot vēlos apgūt lai varētu uztaisīt šāda veida lapu, kur viss ir pārskatāms. Edited March 10, 2009 by ICEclan Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Vispirms apgūsti HTML un CSS, pēc tam tik ķeries pie sarežģītākām programmēšanas valodām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Nu a Hello World nav mājaslapa? Tu nevari to iemācīties, kas nav vajadzīgs. Būs Tev portāls jāuzbliež, iemācīsies kā to darīt. NAV universālas pamācības / recepte kā šito iemācīties. Turklāt šī tēma jau ir runāta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts