Jump to content
GIGN Forum

Protcol P48


Recommended Posts

Kāds zin kas par lietu ka war3ft 3.0 versija neiet ar 48 protokolu..

Es gribu paspēlēt eju serverī un mani zimet ārā un konsolē rāda Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 58

P.Sorry par rakstzīmju kļūdām uz ātro rakstīju.

Edited by dimka62
Link to comment
Share on other sites

Mo6 ej tu d***t jautri bija tad, kad es pirmais pasaulē PAVISAM NOPIETNI izdomāju Zombie + war3ft

un realizēju pēc nedēļas uzradās Geji, kas bija smēlušies ideju no mums un sākuši kopēt pluginu plugina, bezkaunīgi prasot lai atsūtot.... saproti citi taisa ar mēr4i kā es lai sērveri neatkārtotos, bet būtu orģināli līdz ar to būtu spēlētāji daudz (To Es arī panācu). VIsticamāk ja kādam sanāks uztaisīt tu pie tiem failiem netiksi.

P.s. Paprovēšu uztaisīt uz 48 ja sanāks došu ziņu.

Edited by GOMA smile
Link to comment
Share on other sites

Tu esi vienkārši i*ots :@ Priekš kā tu taisi topiku? Baigi tas kādam interesē?? :lolza:

Izmanto Search , P.S war3FT nejiet vairāk uz nelegālajiem serveiem :lohs: Tādi d*uņi dzimuši nejēdz varbūt gūgle kautko vēl tev pateiks? psc.. Vienkārši tādiem gribas pa zobiem dot kas nemāk izmantot search un pārprasa 10x kautgan topiki ir daudz par šo lietu :blelohs:

War3FT 3 versija iet tikai uz P48 :thumbsup::10cm:

Link to comment
Share on other sites

Kā rodas sērveru pedīņi ?

Šoreiz tas ir domāts pārnestā nozīmē, proti tu ieraugi kādu sērveri tu izdomā ieslēgt 4ītus, hujakš tevi agri vai vēlu nobano (upss). tu ieej gign.lv/server ieraksti meklētājā ZOMBIE+WAR3 war3+zm , zb U.c tad tu saproti ka vienīgais sērveris bija mūsējais tu padoma bļa es tak biju stulbas, ka 4itoju un kas notiek, tu uztaisi savu + nezinu vai tas esi tu vai nē, tu raksti man pm, lai atsūtot sērver papku ... es pasaku nē tad viņš man prasa, kas tie bija pa pluginiem, es turpinu iestāstīt ka nevaig būt pediņam un viņš lūdz ļoti stipri ka man notek, (neesu gejiņš) turpina rakstīt, ka būšu admins ... (hm,hm) es turpinu teikt nē. Un, kas tad notiek viņš saka ka es esu stūlbs labus,gans ka ņefiga nesaprotu un, kas notiek atverās velviens sērveris. Protams esu nikns saku teikt vai viņš ir sīks ansītis, kam nav sadzeņu :@ :@ :@.

tajā pašā dienā es nesaprotu kapēc sērveris ir uzkāries 4 nedēļu laikā nekā tada nav bijis, es apskatos kas ir iedrukāts sērveri un peikšņi pēdējās rindiņās **** : šis serveris smirds, Nākat visi uz zb.***.oo.*v un sērveris offline.

P.s. Ar cieņu pret gign.lv normālajiem lietotājiem, bet tu esi pediņš pasaki, ka vel pats izdomāji es esu pa 100% pārliecināts ka ZM+war3 , Baltijā pirmie izveidojām mēs , pa 99.9% ka Eiropā pa 95% ka visā pasaulē bijām pirmie un man bija prieks pa to ka mūsu sērveris nelīdzinājas nevienam.

Saproti nav vērts veidot sērverus vienādus katrs 2 ir Pubs cik var būt tie pubi ... domā kautko orģinālu. galvenā ir iztēle.

Tu zināji ka agrāk bija daudz mazāk sērveru ?, jo neviens nezināja, kas un kā tie sērveri bija pilni ar tautu a kas tagad 80% vairāk sērveru kurā spēlē pa 5 playeri. nafig to ?? Nafig tev vispār vaig sērveri, ja galviņa ir maziņa

Edited by GOMA smile
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...