theCr1me Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Emmm man ir e107 un ka lai salieku hltv demo lai radas tai pasha weba nevis uzmet uz citu ... nu piem kaa stati kas atveras tai pasha majas lapa u.tt ! nu kr4 domaju kad sapratat ! nu pec butibas ja nemaldos ir shads scripts <iframe src="http://localhost/demo/demo.php" height="2500px" width="927px" scrolling="no" frameborder="0"> Es nezinu varbut shis nav istais varbut ari ir ... Bet ja kads zin tad pasakiet ludzu ka lai dabu vinju tai pasha majas lapa lai radas ! nu tas ir domats apvienot e107 ar hltv demo ! Un ja neviens nezin ... vismaz varetu patekt kaadu style.css prieksh demo lai neradas man luk shads ----> ( SHIS ) lai vismaz smukak izskatas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Tu nevari izsaukt failu, kas atrodas uz cita servera. Failam fiziski ir jāatrodas uz tā paša servera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theCr1me Posted February 26, 2009 Author Report Share Posted February 26, 2009 nu kaa nevaru ..... man vjaag apvienot HLTV ar webu ! ja jau banu un status vareju tad kaa pec domas HLTV nevar ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 ak dies, naabs. lv.php.net require include meklē Link to comment Share on other sites More sharing options...
theCr1me Posted February 26, 2009 Author Report Share Posted February 26, 2009 nu tur jau ta lieta kaa man mekleet ! un ja nemaldos tad es prasiij ukadu scriptu lai kaads iekopee vai ko taadu un pateikt visu kur kas kaa .. nevis pateikt meklee un linku iedot ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 piedod, ja Tu pats neko negribi darīt, tad Tev neviens neies ar karoti liet mutē. lasi dokumentāciju, eksperimentē, rīkojies. kauliņu es Tev pametu. pēc nākošā stulbā jautājuma, topiks tiks slēgts. un necenties man kaut ko PM prasīt. PM risina globālus jautājumus, nevis personīgas kaites. riebjas, ka sūta PM ar "lūdzu palīdzi, izlasi to topiku". Link to comment Share on other sites More sharing options...
theCr1me Posted February 27, 2009 Author Report Share Posted February 27, 2009 pirmkart nekads ludzu netika pieminets ! otrkart topicu var slegt ciet ! treshkart viss ir sataisiits ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts