Jump to content
GIGN Forum

Labdien!


waterprof
 Share

Recommended Posts

luk, bet pusijs bus tas kursh atradis 1012314 punktus likuma, kaudzi ar netsafe utt.

bargie vechi - apskaties gign adminu sadalj pei memberiem :thumbsup:

pieradishana - teiksim tu esi pieradijis sevi ka njergu. manas acis lupatu , tapat ka tas foruma varonis kesh. nu tadu kas vienigais ko spej samaitat ir gaiss.. un tapec atrod (lasit 3 rindas uz augshu).

teiksim ir daudzi kadri tai pasha foruma kas veidojushi daudz megatizlus postus un topikus.. un lidz ar to peirada sevi ka dauni, ja nu ne tik traki tad ka pilnigu pusiju.

kas vel.. ja tevi meitene pasuta dirst tu ari sudzies mammai par to ka tevi rupji lamaja un atshuva?

Par pēdējo Atkal teikšu nejauc te mammu, es arī varētu teikt to pašu: ne nu isteniba es esmu pietiekami ta teikt emocionals ( nu ne jau raudu par lietam, bet teiksim sho to njemu pie sirds):

Tad nu tā nu labi dzīvē ir izņēmumi vai ne un tas kesh, nu negribu neko teikt, bet nu viņš likās tāds interesants. Nu un ka veido megatizlus topicus? Ir tāda opcija kā izdzēst topiku, nav uzreiz jāķeras pie Abuse..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

aa.. un tava uztvere ir katru idiotu aizmirst nevis kartigi sadot pamuti, vai ka shaja gadijuma kesh slepjas aiz interneta palaga vienkarshi sadistiski nodirst.

un tieshi t.. ja njemu pie sirds - tad atdodu atpakalj, velams sapigi un sejas rajona..

kautkad dzirdeju no viena drauga tekstu : kauties ir vecmodigi, tagad visu atrisina ar sarunam. doh. es iedomajos divus matematikas pidinjus ar zimuljiem krekla kabata sakot : es tev iestu virutali pa muti un tapec ludzu pakluse un beigsim sho diskusiju ka matematiski atrisinatu uzdevumu un iesim pa majam.. ak dievs

Link to comment
Share on other sites

Tev vēl nav apnicis ? Tak nepierādīsi šeit tu savu "taisnību", ej piesakies darbā uz netsafe, un varēsi uzklausīt fake čatu izrakstus u.c.s. Kkāds sludinātājs, tu man atgādini tos uzvalkos ģērbtos jauniešus, kas staigā pa Rīgas centru ar pasaku grāmatu rokā, un meiģina izskalot smadzenes garāmgājējiem. Pat varu iedomāties, kā tu uz nākamo GIGN tusu atbrauktu uzvalkā, un meiģinātu visus memberus pārliecināt, ka internetā nevajag lamāties, jo, tas var aizskart kāda e-sirsniņu.. krč ej izmazgā zobus ;)

Edited by RJ8
Link to comment
Share on other sites

waterproof, es domaaju, ka esi, pavadiidams shajaa forumaa vien dienu, iemantojis interneta taisniibas ciiniitaaja titulu. bet saki man, luudzu, vai IRL tu arii ej ar sirdi un dveeseli aizstaaveet liktenja pabeernus ? vai ar savaam superspeejaam apakro gostopnjikus Riigas ielaas ? vai piedalies briivpraatiigajaa darbaa zupas virtuvees, lai bezpajumtnieki neciestu no bada ? vai visiem speekiem centies apkarot visur valdosho korupciju ? tu no taa nedari neko. tu seedi maajaas pie sava datora un centies izmainiit pasauli "uz labu". sorry, bet tu neesi ne par matu tuvaak savam meerkjim.

Protams ka būs, to nevar novērst bet to var samazināt, un nē es nedaru tās tevis nosauktas lietas, es to nevarētu pret zagļiem ir policija, par tām brīvprātīgo virtuvēm es ja godīgi nezināju, tas teikšu atklāti izklausās ļoti labi, un nē es necenšos apkarot valdošo korupciju, tas nav manos spēkos, to var izdarīt tie kas to ir uzsākuši, bet visticamāk viņi to nemainīs vēl ir cerība uz citiem, augstākstāvošiem cilvēkiem. Es ja spētu es darītu, bet es nevaru, un es nedaru neko, jo zinu ka nevarēšu, es neesmu nekāds deputāts, un netaisos par tādu kļūt.

Link to comment
Share on other sites

;)

Par maniem zobiem neuztraucies, un ak piedodied man, aizver muti RJ8 tu neko nesajēdz. Un uz GIGN tusu es nebrauktu uzvalkā man tādas foršas bikses ir ar superīgu kreklu, bet uzvalkam ar nav ne vainas, un par to kur man strādāt arī neuztraucies, uztraucies lai tu neizaudz par kādu kuram vajadzētu uztraukties gan par zobiem gan par darbu.

Link to comment
Share on other sites

Jautājums tev personiski, tev liekas normāla nodiršana internetā? Tev liekas normāli kad kāds vienkārši nodirš kādu citu situācijā kur to var nedarīt vai arī izdarīt ne tik pretīgā veidā, bez lamāšanās, izrādīt savus neskaitāmos lamu vārdu krājumus, knapi izrādot savu literāri pareizo vārdu krājumu?

Link to comment
Share on other sites

Neko īpašu, viņš cenšas izraisīt plašu diskusiju, izprovocēt GIGniešus.

Vienīgā problēma, ka pašam provokatoram nav pašam nav ne motivācijas, ne konkrētu argumentu un viņam arī nepiemīt spēja argumentēt un kaut cik pienācīgi paust savus uzskatus. Līdz ar to šī diskusija ir sūda vērta.

Edited by Surr
Link to comment
Share on other sites

Vienīgā problēma, ka pašam provokatoram nav pašam nav ne motivācijas, ne konkrētu argumentu un viņam arī nepiemīt spēja argumentēt un kaut cik pienācīgi paust savus uzskatus. Līdz ar to šī diskusija ir sūda vērta.

Yup baigi bargais vecis, argumenti man ir, un par spēju argumentēt gan jau tev taisnība, jo pēc visām I-Net loģikām Tu uzskati ka Tev taisnība ir par visu vai ne? Savus uzskatus es izpaudu ja Tu palasītu būtu labāk un diskusija, atkal, pēc Taviem uzskatiem ir sūda vērta.. :)

Link to comment
Share on other sites

Nedirs. tev nav argumentu. Tie nav argumenti, bet tukša ūdens liešana. Neuzskatu sevi par visgudrāko - vienkārši ja nopietni vēlies ko teikt - nākamreiz mēģini vismaz apkopot savas domas, atrast argumentāciju, cieni pārējos diskusijas dalībniekus. Tu pašlaik esi iepļūtījis pāris vispārīgus savārstījumus ar vispārīgu pamatdomu "apsaukāties ir slikti"

Tavs praktiski vienīgais noformulētais jautājums bija :

Jūs te domājat varat rakstīt visiem kuri jums kaut nedaudz liekas savādāki rakstīt kautko aizvainojošu?"

Pacentīšos uz viņu atbildēt.

Jā, es uzskatu, ka varu par visiem kas liekas savādāki un atklāti izpauž savu stulbumu rakstīt kautko aizvainojošu.

Edited by Surr
Link to comment
Share on other sites

Tas, ka nodirš tevi ,nenozīmē, ka nodirš visus pārējos.

Ja netaisīsi stulbus postus, tevi neviens nenodirsīs.

P.S.- ko tu ar šo diskusiju centies panākt? Tev vajadzētu zināt, ka te tu nevienu nepārliecināsi, ka nodirst citus ir slikti (Jo tas tā nav).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...