Jump to content
GIGN Forum

Ip Piesaistīšana

QuikStar
 Share

Recommended Posts

Nopirku domēnu no www.no.lv

Pēc tam, kad biju jau samaksājis man pateica, ka domēns nedarbosies ja neizmantošu viņu maksas hostingu.

Vienīgais veids kā tas varētu strādāt, neizmantojot no.lv hostigu ir rīkoties šādi:

....Lai nomainītu domēna mansnosaukums.lv IP adresi, tev ir jāsūta sms.

Piemēram, ja vēlies lai mansnosaukums.lv vai www.mansnosaukums.lv ir piesaistīts IP adresei 123.45.67.89, tev jāsūta šāda SMS:

FOR DNS mansnosaukums.lv 123.45.67.89 uz numuru 1897, cena tikai 2,50Ls.

Piemēram, ja vēlies lai blog.mansnosaukums.lv vai www.blog.mansnosaukums.lv ir piesaistīts IP adresei 123.45.67.89, tev jāsūta šāda SMS:

FOR DNS blog.mansnosaukums.lv 123.45.67.89 uz numuru 1897, cena tikai 2,50Ls.

Lūdzu, ievēro atstarpes starp vārdiem!....

Tātad griezos pie sava hostinga provaidea, lai dabūtu savu ip bet šie nesaprata, ko es no viņiem gribu.

Ko tad īsti nozīmē "piesaistīt ip" tam taču nav nekāda sakara ar nameservers? vai ir?

Brālis teica, ka iespēju iegūt savu ip, piedāvā reti kurais hostings, truklāt par atsevišķu samaksu, bet pieļāva iespēju, ka kļūdās.

Kāda ip man jāsūta tajā īsziņā? Kur, lai es viņu dabonu? Moška es visu esmu totāli nepareizi sapratis?

Lūdzu atsaukties tikai tos, kas kaut ko saprot no šīm lietām. Paldies!

Pēc tam, kad biju jau samaksājis man pateica, ka domēns nedarbosies ja neizmantošu viņu maksas hostingu.

Vienīgais veids kā tas varētu strādāt, neizmantojot no.lv hostigu ir rīkoties šādi:

....Lai nomainītu domēna mansnosaukums.lv IP adresi, tev ir jāsūta sms.

Piemēram, ja vēlies lai mansnosaukums.lv vai www.mansnosaukums.lv ir piesaistīts IP adresei 123.45.67.89, tev jāsūta šāda SMS:

FOR DNS mansnosaukums.lv 123.45.67.89 uz numuru 1897, cena tikai 2,50Ls.

Piemēram, ja vēlies lai blog.mansnosaukums.lv vai www.blog.mansnosaukums.lv ir piesaistīts IP adresei 123.45.67.89, tev jāsūta šāda SMS:

FOR DNS blog.mansnosaukums.lv 123.45.67.89 uz numuru 1897, cena tikai 2,50Ls.

Lūdzu, ievēro atstarpes starp vārdiem!....

Tātad griezos pie sava hostinga provaidea, lai dabūtu savu ip bet šie nesaprata, ko es no viņiem gribu.

Ko tad īsti nozīmē "piesaistīt ip" tam taču nav nekāda sakara ar nameservers? vai ir?

Brālis teica, ka iespēju iegūt savu ip, piedāvā reti kurais hostings, truklāt par atsevišķu samaksu, bet pieļāva iespēju, ka kļūdās.

Kāda ip man jāsūta tajā īsziņā? Kur, lai es viņu dabonu? Moška es visu esmu totāli nepareizi sapratis?

Lūdzu atsaukties tikai tos, kas kaut ko saprot no šīm lietām. Paldies!

Provideris nekad nepiesaista domenu pie IP ( tb nedod resolvu uz to ) , tikai ja taja providera tev draugs nestrada. Vienigais ko vinji var izdarit , ir uztaisit resolve host ( sub-domens ).

Iesaku paskatīties, kas ir norādīts kā domēna īpašnieks - ja tas esi tu, tad sūti mail'u uz nic, lai pārliek ns.

Es hostēšu uz nxserve.net teicu viņiem, ka gribu nopirkt savu ip, bet viņi teica, ka man nekas tāds nav vajadzīgs un iedeva man nameserverus ar viņu ip adresēm:

ns1.nxserve.net

kaut.kada.ip.adrese.

ns2.nxserve.net

arī.kaut.kada.ip.adrese

Tad man tajā isziņā jāsūta kaut.kada.ip.adrese. ?

Varbūt. Varbūt tāpēc, ka neimservera adrese var atšķirties no weservera adreses, bet var arī neatšķirties.

Principā tev vajadzētu pašu domēnu piesaistīt vajadzīgajiem neimserveriem, nevis izmantot kaut kādus žīdu serverus (uzksatu, ka kaut kā pievākšana nav īsti ētiska rīcība).

Kā jau teicu, nic'ā noskaidro, kam īsti pieder domēns.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...