macho Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 es negrasos te neko spriest, slinkums, bet mani interesē viena lieta - kas tad īsti slēpjas zem nika varensox, jo kā es saprotu, šis cilvēks, kas uztaisīja šo topiku (un kurš nav kesh) nav varensox, bet kāds cits, kas dabūjis to niku. Tātad jautājums - kas šī ir par personu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 lai tu te kaut ko tagad saprastu, būs jāizlasa kādi 5 topiki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Labaak neiedziljinies jo taapat no taa nebuus nekaadas jeegas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varenaazekje Posted February 24, 2009 Author Report Share Posted February 24, 2009 Zem nika varensox slēpjas persona, kas ar šo niku spēlēja zināmu laika periodu. Ja tu man jautātu, kur ir orģinālais varensox, tad es teiktu, ka es nezinu. Pirms es sāku lietot šo niku, viņš bija kesh rīcībā. Tad pagāja zināms laiciņš un man radās iespēja spēlēt ar šo niku, kesh radās citas iespējas kā spēlēt. Nu tālākie notikumi ir visai plaši izlasāmi otrā topikā, kesh vs. gign, kā rezultātā nobanots tika arī varensox niks, tas bija tad, kad ritēja kesha medības, nu lūk, un to ietvaros arī tika paķerts kesha niks - varensox. Redzi, es esmu tāda kā trešā persona, kas ar godīgu spēli ir nonācis pie šī nika. Un nu jau kādu laiku spēlēju. Baigā te drāma bija. Nu redzi, īsumā tev pats pateicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukka Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 (edited) iistais variants varetu buut shaads: pirms milions gadiem es pieregoju niku varensox speleju ar vinu visu muuzhu. pirms paris meneshiem es iedevu niku draugam , jo pats uz laiku nespeleju. tad pa retam ienacu gignaa , izmanotojot niku varensox (jo citu veidu nebija kaa tikt pie slota). visi zinaja , ka es "kesh" esmu "varensox". un vienreiz serveri spelejam mees abi! es ar niku "kesh" un draugs ar niku "varensox". visi bija shokaa! kaa ?! vini tak ir viena persona (Good^MaN's atcereesies). par cik biju redzejis ka citi ari taa dara , aizdod niku , vai iedod lai tiktu iekshaa , domaju ka suudi nebuus. kaadu dienu ieejot cs'a skatos , mana acu priekshaa nobano varensoxu (neiisto , kaiminju). es biju ar niku kesh. taa nu es gaaju ciiniities par taisniibu kapec vinu nobanoja , un par to nobanoja arii mani. © kesh or iistais varensox Edited February 24, 2009 by jukka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Tas ir psc, kaut kada ziepju opera, tagad kesh meginas apgalvot, kad ir ira iistais varensox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now