eziic Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Samērā ātri [!!!] vajag atrast programmu PAR BRĪVU [Vegas nederēs], kas varētu paveikt to, ko man vajag - pārvērst .vob failus uz .mpg. Varbūt varētu derēt arī .avi. Esmu izgoglējies līdz nelabumam, bet viss, ko esmu atradis = sūdi. Vai nu izrādās, ka programma tomēr ir par maksu, vai arī viņa to video nokodē vienkārši drausmīgā kvalitātē. Būtu ļoti forši, ja kāds pēc savas pieredzes varētu kaut ko ieteikt, paldies jau iepriekš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Es pats izmantoju Alive Video Converter, liidz shim nav bijushas probleemas! Ljoti vienkaarsha, bet tikai vinja ir ar crack! Bezmaksas buus gruuti atrast. s pats mekleeju tieshi .vob to .avi converter. Itkaa izmeta kaut kaadus fufeljus, un viens no tiem bija viirus! SHEIT Isohunt links! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 20, 2009 Author Report Share Posted February 20, 2009 (edited) Lielais cepums LAVRx'am, derēs. EDIT* Oddisham dubultcepums, necerēju neko šādu netā atrast par velti. Tagad esmu konvertēšanas Dievs. Edited February 20, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Es nesen izraku SUPER converteri. Freeware un visi kodeki nāk līdzi kā VLC. Convertē no visa uz visu. Ir iespēja salikt daudzus failus rindā uz convert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now