Saskabis Kefiirs Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 varbыt esmu ne tur ieraxtijiр рo postu, jo paskatijos ka рeit ir Problзmas & risinвjumi es vзlзtos zinвt kв var reмistrзt nick ? es te spзlзju ilgi jв, bet man riebjвs ka mani izmet вrв dзп tв ka nвk kвds krutвks players. lыdzu pastвstat kв var piereмistrзt nick, maksврu kvai 3пimфnus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 (edited) Esi reģistrējies lapā? Ja nē, piereģistrējies, un tad nāc šeit. Tagad var reģistrēt niku nosūtot SMS. EDIT: Kad piereģistrē niku, tev pieprasīs paroli, tad kad konektēsies pie servera. Konsolē norādi setinfo "_pw-gign" "parole_ar_kuru_esi_reģistrējies_lapā", protams jākonektējas ar piereģistrēto niku. Edited February 17, 2009 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saskabis Kefiirs Posted February 17, 2009 Author Report Share Posted February 17, 2009 Ja nē, piereģistrējies, un tad nāc šeit. Tagad var reģistrēt niku nosūtot SMS. EDIT: Kad piereģistrē niku, tev pieprasīs paroli, tad kad konektēsies pie servera. Konsolē norādi setinfo "_pw-gign" "parole_ar_kuru_esi_reģistrējies_lapā", protams jākonektējas ar piereģistrēto niku. paldies... Bet ---> Error 403 Tev nav pieejas šim resursam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Paprasi kadam ielugumu web-lapai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saskabis Kefiirs Posted February 17, 2009 Author Report Share Posted February 17, 2009 mjaaa...nedomaju ka man te kāds dos kkādus te ielugumus nu tad sanak ka es esmu sprukas, neviens pazistams tik aktiivi kaa es gign nespele... nu ja kads var , tad atsutas butu ļoti pateicigs, parada nepaliktu... kādu 0.7 labprāt uzliktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Uz kurieni sūtīt? Uz tavu mājas adresi? Iedo emailu, lai kāds var aizsūtīt ielūgumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saskabis Kefiirs Posted February 18, 2009 Author Report Share Posted February 18, 2009 Iedo emailu, lai kāds var aizsūtīt ielūgumu. nu atvaino, es tak nezinu. nu ja kaads var atsutiit tad luudzu ---> [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 aizsūtīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saskabis Kefiirs Posted February 18, 2009 Author Report Share Posted February 18, 2009 uu , liels paldies tev :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saskabis Kefiirs Posted February 19, 2009 Author Report Share Posted February 19, 2009 o ! PRĪMĀAA pat māku izmantot savu privilēģiju Paldies , kas ticēja maniem spēkiem liels paldies samuray par ielūgumu ja vēlies atlīdzību, kvai to pašu 0.7 , droši kkā dabū mani rokās un es uzlikšu ES MĪLU ŠITO SERVERI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolt0n Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 PRĪMĀAA pat māku izmantot savu privilēģiju Paldies , kas ticēja maniem spēkiem liels paldies samuray par ielūgumu ja vēlies atlīdzību, kvai to pašu 0.7 , droši kkā dabū mani rokās un es uzlikšu ES MĪLU ŠITO SERVERI !!! samuray jau nuugjis nelieto Bet man gan vari iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saskabis Kefiirs Posted February 21, 2009 Author Report Share Posted February 21, 2009 Bet man gan vari iedot nu, man vienalga ar ko iedzert, galvenais ka labi CS gign serverī spēlē man patīk kā jūs spēlē, medūzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 šašlikus cepot, iekuram noder! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now