Jump to content
GIGN Forum

Atoss Smird

myth
 Share

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

stumbr nebija jau taa ! es uzskatu , ja visi raunda saakuma nomirst nenokaa , restarts ir nepiecieshams... par to, ka vins mani noslayoya es neko neteicu , kad vins nomainiija karti uz cs backalley pateicu : mosh tagad ik peec minuutes mainam mapas? tad vins mani noslayoya veelreiz , pateicu ka tas bija gudri , tad atkal slay un saaku dirst vinjam virsuu... stumbr , tu pats nebiji klaat , tu nevari objektiivi izveerteet situaaciju...

myth paziistot tavu "vaarstuli", kura "caurlaides speeja" meedz buut diezgan pieklaajiiga, man neliekas ka visu var nokraasot tik baltaas kraasaas.

es negribu teikt ka atosinjsh arii ir pilniigi nevainiigs betnu...

taatad , tik tikko speleejaam de_nuke! karte beidzaas , nextmap bija italy , labi , vinsh nomainiija uz militia. Militaa bija gljuks , ka visi apmira saakumaa , tapeec uztaisiiju xrr2 3 1 , tapataas atkal visi apmira , uztaisiiju veelreiz un sekoja slay no atossa . tad es apbriinoju vinja izcilaas praata speejas kas ir pieliidzinaamas 0 un speleju taalaak . tad nospelejam 1 raundu tas idiots nomainiija karti uz cs_backalley laikam kkas taads . teicu sarkasmaa lai nomaina veel karti , ka tas ir ljoti gudri , tad tas pedinjsh atkal mani noslayoya , tad vairs nesleepu savas AHUUNAAS XD.gif emoocijas un teicu ka vins ir kroplis , sekoja slay , tad teicu ka vins ir daunis , atkal sekoja slay , tad veelreiz ienaacu un atkal slay !

saprotu , ka nekaadas sankcijas netiks veiktas , bet nu atoss , tu smirdi konkreeti bljad kaa kroplis nahuj tu esi taads daunis???? dry.gif

INteresanti

Pag es pārfrāzēšu , tu uztaisīji lieku restartu bez kura varēja iztikt, viņš tevi par to 'salīdzinoši maigi' sodīja , tad sāki viņam braukt augumā par ko viņš tevi atkal sodīja. Pēctam viņš nomainīja karti, kas , varbūt, bija lieki. Pēc kā tu atkal viņam uzdirsi par ko arī saņēmi sodu. Tad vēl sāki dirsties un nopelnīji slejus, hmm, kautkā pārāk maigi varēja vau uzreiz liktu banu .

Meegjina izsprast

stumbr , tad tev ar saprashanu ir pilniigaa dirsaa

macho , ka es tev saku , shoreiz es neko nepateicu !suuddziibu jau raxtu nevis deelj slayiem , bet lai uzsveertu to , ka bezjeegaa tika mainiitas kartes un ka atoss ir kroplis!

Guest Guest

Myth tu vari arii kadreiz nelamaties ? tu paskaties uz sevi pirmkart nu padomasi slay uztaisija tev ? un kas no taa mainaas ? padirsi savu deagli ? vai nu viss pasaules gals 4ista jaiet karties , kaa admins tu esi suudigs , pievaldi savas emocijas mad.gif aToss malacis 4.gif

atoss ir kroplis!

nu nez es kaut kaa shaubos, vai kroplji maaceetu speeleet cs ( ja arii, tas buutu ljoti mokains process ) hmm, bet varbuut atossam taa kropliiba izpauzhas savaadaak dry.gif pag a tu vinju esi saticis, ja jau zini, kaac vinjsh ir ?

Myth - bet protams - tikai pa laikam tu dari arī pa daudz nekā vaidzētu, es pat teiktu pārlieku pa daudz 4.gif , nu to ko citi nekad nedarītu

tb slap kad mīnē bo............. 4.gif

Edited by Dj_erix

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...