rudzis Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Sveicinati! es velejos paprasit vai kads zin tadua plugina nosaukumu ! Piemers lai atpazitu : Piemeram Es esmu kada komanda CT vai T komanda! mani nosauj! kad esu miris es nevaru apstities pretinieka komandu! Tikai savu! Vel viens plugins! Piemeram! es iegajis jebkura komanda ! kad mani nosauj ! parada liniju no kurienes mani nosava ! Ja varat palidzet! Busu loti pateicigs! ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 mp_forcecamera "0" (ja nemaldos, bija no 0-3, īsti nezinu kurš skaitlis ir tas, lai redzētu tikai savu komandu.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudzis Posted February 17, 2009 Author Report Share Posted February 17, 2009 (edited) mp_forcecamera "0" (ja nemaldos, bija no 0-3, īsti nezinu kurš skaitlis ir tas, lai redzētu tikai savu komandu.) Paldies! Vajg tikai vienu pluginu uzzinat ka sauc! Tikai vai kads to zin! :? Tas ir tas otrais piemers ko rakstiju!! Edited February 17, 2009 by rudzis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now