katemerans Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 (edited) Sveiki, man ir viena tāda nopietna problēma ar cs 1.6, visi uzraksti, teksti spēlē ir izkropļoti, tā ka nevar salasīt. To, kā tieši, varat aplūkot zemāk redzamajos attēlos. Lai attrisinātu problēmu, sākumā mēģināju pārinstalēt spēli, bet tas nelīdzēja, pēc tam mēģināju uzinstalēt citu edition , ja pareizi atceros, tad WOS. Tad es tam visam metu mieru, bet nessen pārinstalēju windowsu, un domāju, ka tagad gan visam vajadzētu būt kārtībā, bet rādās, ka nekas nav mainījies. Lūdzu, ja jūs zināt, kas pa problēmu un kā to atrisināt, tad uzrakstiet to šeit. Edited February 16, 2009 by katemerans Link to comment Share on other sites More sharing options...
katemerans Posted February 16, 2009 Author Report Share Posted February 16, 2009 tikokā atradu internetā vienu atbildi uz manu problēmu: http://forums.techguy.org/games/770338-sol...nt-see-any.html Cik noprotu, tad man ir jāpārmaina no direct mode uz opengl vai software. Vai kāds man lūdzu varētu sīkāk noprecizēt, kur to izdarīt, jo spēle pie options man viss teksts izkropļots, ka neko nevar saprast? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 (edited) Paprove varbūt pārinstelēt cs? Vai meģini kā uzspiest uz to rindiņu kur ir Options lai mainītu grafiku Edited February 16, 2009 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewSs Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Am^ ja neeredzeji vins rakstija ira meginajis parinstelet nekas nesanak tad kada suda pec tu vinam atkal iesaki parinstelet(vienkarwi ieeij options>>video>>>uzliec opengl) ja neredzi kad ieeij spele options ir pirmspedejas >>> video ir 5. sadalja no kreisas puses un >>>opengl ir augweja tabulina pa kreisi tiewi opengl bus pa vidu tam sarakstam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now