chakijz Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Sveiki, gribēju uzzināt, ja es nolādēju Windows 7 un vēlos to uzlikt uz sava personīgā pc, tad man ir jautājums- vai man virtuālie diski saglabāsies- tie ir tie, kurus izmantoju priekš deamon tools? un vēl to, ja man ir divi cietie diski, tie paliks tādi paši kā ir,respektīvi, sadalīti tādās daļās kā jau ir tagad? p.s.- neesmu nekad pārinstalējis pats windowsu, tādēļ vēlējos uzprasīt kādam, kas no šī visa kaut ko saprot p.p.s- nevajag tikai lūdzu braukt augumā, neesmu vainīgs, ka nav bijusi pieredze šajā sfērā.. p.p.p.s- iepriekš jau pateicos par atbildēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Deamon Tools uz Windows 7 neiet, taatad nepaliks! Un cietie paliks taadaas daljaas kaadaas vinji ir , ja vien negirbeesi pamainiiit,pats tagad lietoju Windows 7 Beta build 7000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now