Teddy Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Ir velme tikt pie moderātora tiesībām uz visu forumu, radošā sadaļa izrādās nebija tik radoša kā domāju. Gandrīz neviens neko radošu nespēj parādīt, protams, izņemot pāris signatures(kuras nav nekas radošs) Ir uzradusies velme pamoderēt visu forumu, bet ir vaidzīgs moderātoru atbalsts. Esmu informējis jau esošos moderātorus par nelabvēlīgām lietām forumā. Pārsvarā ?nazīti, bet ik pa laikam iemetu kaut ko mircā vincisteram, oddisham(viņš tikai slinkāks ), samurayam. Vēlētos dabūt jūsu rekomendāciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 ja moderatora kraninju pagarina ari man, esmu par Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Tikai par Jo jaunie noobi kas saradushies mani nogalina Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 vai tad mums tiešām ir vajadzīgi tik daudzi moderatori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 nu tu apskaties cik daudz mulkjibu ir ieksh foruma.. reizem nagi niez novarnot tizlenjus ieksh citam sadaljam, bet tas butu tizli, jo vienigais mans ataisnojms ir spams@bode tas ta iesakumam.. viens cash un vincesters gala netiek, nu vel samurajs.. parejie iegriezas salidzinoshi reti. es to daru 5 reizes diena, jo darba apstaklji to atlauj. pietiek vienam antinjam uzsakt tizlu topiku, un pirms ienacis moders, tas tiek piekakats ujujujuj uz 4 lapam. a vajadzetu elementari izdzest nafig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Imo abiem var dot. Būs vēl kāds, izņemot mani, ko sīkie izteikti ienīdīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Visus sub-forum moderus par global moderiem! Tiktiešām, ja palasa lielos topikus tur nereti ir tādas stulbības atrodamas ka paliek slikti skatoties un tie pāris moderi kas tagad aktīvi darbojas nespēj visu izkontrolēt. P.S. Esmu forumā ļoti daudz un man ir laiks ķemmēt topikus. Edited February 12, 2009 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 diviitim noteikti, cik esmu maniijis vinjsh ir baigais suurais vecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Par divīti neko neteikšu, jo šis nav viņa topiks, bet lācim domāju, ka var mēģināt dot, bieži vien informē pār spamu. P.s tāpat viņam nav citas dzīves kā vien gign.lv/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 ok, nazīti pierunāji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts