Jump to content
GIGN Forum

Don't Send

Recommended Posts

Sveiki! Man viens loti liels jautajums par cs! :ermm:

Esmu vairak kart parinstelejis cs, pat Windovs parinsteleju, bet tikunta man cs sledzot ieksa izmet: "Don't Send", un tas isteniba mani raisa lielas saubas, vai tik man tas virus kas nesen bija man uz pc, nav iesedies kaut kur galiga dziluma tiesi uz cs faila kada!? Un ja ta ir, tad vai no ta var tikt vala!? :blink:

Vai ari tur ir kada cita vaina, ludzu ja kads zin kapec man met ara error: "Don't Send", tad ludzu paskaidrojiet kapec ta ir...! :):thumbsup:

Seit bus ari bilde, lai labak saprastu problemu! :)

Un pats galvenais ka 48p. iet, bet tiesi 47p. neiet! Tas ir pats divainakais! :ermm::thumbsdown:

post-18566-1234384072_thumb.jpg

Ja esmu, un vins mani aizved uz temp, bet lieta tada, ka palaizot cs launcher man TEMP mape uzrodas kadi divi nezinami faili, viens ir .DMP [un vinu nevar izdzest, met error], bet otrs .TMP [var izdzest, bet katru reizi meginot ierubit cs atkal izveidojas no jauna]! Rekur ieliksu screen, kadu error met kad censos izdzest to .DMP failu! :) Var but kads zin, ka tikt vala no ta visa... ;) Un pats galvenais, ka uzspiezot Don't Send, automatiski ari pazud tie divi faili no TEMP mapites! :blink:

post-18566-1234385805_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...