Suitu separaatists Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 (edited) Tātad man ir problēma ar mirc. Vislaik gāja nekādu problēmu, bet kopš nopirku jaunu pc tā viss nelaiž iekšā. Es domāju netam nevajadzētu būt vainīgam jo agrāk ar to pašu netu tiku iekšā. Esmu taisījis pec pamācībam, nez cik reizes pārlādejis un provējis, daudzi draugi provējuši, bet vienalga nekā. Būt pateicīgs, ja kāds atrisinātu šo lietu, jo jau 2 mēnešu kā netieku mirc iekšā. Firrewall ir atslegts. Edited February 10, 2009 by Suitu separaatists Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Vislaik gāja nekādu problēmu, bet kopš nopirku jaunu pc tā viss nelaiž iekšā. Es domāju netam nevajadzētu būt vainīgam jo agrāk ar to pašu netu tiku iekšā. Esmu taisījis pec pamācībam, nez cik reizes pārlādejis un provējis, daudzi draugi provējuši, bet vienalga nekā. Būt pateicīgs, ja kāds atrisinātu šo lietu, jo jau 2 mēnešu kā netieku mirc iekšā. Firrewall ir atslegts. Es īsti neredzēju to, kāpēc tev tur nekonektējas pie tā irc.lv, bet iespējams tu vienkārši ar savu IP esi nobanots mircā - par sūdu taisīšanu.Itkā pārtulkojot to vārdu unable-nespējīgs, kroč, vnk tev nav lemts tikt mircā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suitu separaatists Posted February 10, 2009 Author Report Share Posted February 10, 2009 Kādus sūdus es varētu savārīt, ja pirmstam sēdējis tikai pats savā mirc channel ar paziņām, nedomāj, ka tas ir vainīgs, un ja arī esmu savārījis sūdus tad jau man uz mūž bez mirc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 pamēģini pikonektēt kādam citam serverim, piemēram, chat.118.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suitu separaatists Posted February 10, 2009 Author Report Share Posted February 10, 2009 njope atkal rāda to pašu. :thumbsdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suitu separaatists Posted February 10, 2009 Author Report Share Posted February 10, 2009 Nja tik daudz lietotāju, bet laikam neviens atkal nevar palīdzēt :bored: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now