StarSailor`s Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Tātad, cik es esmu pastudējis gign`u, kā arī dzen google.lv, es esmu secinājis, ka faktiski Latvijā tf2 serveros var spēlēt izredzētie ar Steam`u un krakotie steam`i. Tātad, vai Latvijā, vai vismaz gign`ā tuvākajā laikā nau paredzēts, ka tf2 varēs spēlēt kurš katrs, kuram būs šī spēle. Kā arī dzen, vai ir iespējams dabūs šo Tf2 kkur netā, vēlams kādā Latvijas portālā ? Un vai ar viņu būtu iespējams spēlēt tf2 gign`a serverī ?? Savādāk zb tas cs jau biki ir, negribas neko jaunu, dižu, kačāt, izdomāju pameiģināt to izdaudzināto tf2 uzspēlēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 mēs iestājamies par legālu spēli, so -http://store.steampowered.com/ un tikai nemūdli, ka lv trakeros tf2 nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarSailor`s Posted February 4, 2009 Author Report Share Posted February 4, 2009 un tikai nemūdli, ka lv trakeros tf2 nav. Es nez, ir - nau, bet arī es gribētu tikt pie legālas spēles, bet, negribu nekādīgi maksāt, jo pat nezinu, vai tas viss pasākums man patiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 nu tieši tāpēc jau ir nelegālā spēle: uzinstalē, patiks, nopērc pilnu versiju, nepatiks, instalē nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarSailor`s Posted February 4, 2009 Author Report Share Posted February 4, 2009 Nu apsīties ir viens, bet es gribētu to visu izbaudīt kā cs`u, vismaz ar viņa principu, ka ieej kādā serverī, paspēlē ar reāliem cilvēkiem, un tad izdomā, nevis viens pats skraidi kā kkāds Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 nu ja, vnk palaid fonā steamu un lieto nelegļo spēli (vismaz tf2.gign.lv) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarSailor`s Posted February 4, 2009 Author Report Share Posted February 4, 2009 Runā lūdzu mazliet cilvēcīgāk, jo par tf2 praktiski nezinu neko Varbūt kkur ir atrodama kāda pamācība, kā varētu visu smuki apvienot, uzspēlēt tf2 iekš gign`a servera ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 k. googles searč bij būlšits, va ne? kr4 nokačā spēli (pats, nejautā kur! šeit tev neteiksim). tad palaid steam un spied add non-steam game, kr4 tf2. ej rukāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SharpShooter Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Es varu dereet,ka ar scout patchu iznaaks free weekend play.. un liidz ar to vareesi legaali nokachaat speeli un caur steamu arii weekendu paspeeleet. Ja patiks, varbut patraapiisies uz kaarteejaas 50% atlaides, ko valve ik pa laikam pieshkjir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Man vēl keys ir palicis, varu atsūtīt un tu man liekas, ka kādu mēnesi vai 2 nedēļas varēsi legālo uzspēlēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now