Adik Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) njaa esmu plaavis ~100 hektaaru zemes.. un es zinu ka tas nav viegls darbs.. +ar traktoru 89gada vienu vasaru nomociijos bet vairaak nu gan ne! samuray - globala sasilshana temp tik loti veel neietekmee ka visi no D brauks uz Z Edited February 3, 2009 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) Neaizmirsti par parastajiem metāliem un parasto metālu izstrādājumiem, kas 2007. gadā sastādija 589706 tūkst. latu. Kamēr koks un koka izstrādājumi bija 908510 tūkst. latu. (Eksports) Latvija, metāla eksportvalsts. Edited February 3, 2009 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Lauksaimniecība ir vienīgais reālais bizness Latvijā, viss pārējais ir ''kupi prodaj'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 paldies dievam, es sito pasakumu dabuju noskatities tikai televizora, nevis izbaudit uz savas adas. anyway, apsveicu, malachi. diena bija teikts, ka tagad varesot izdzivot lidz pavasarim, lai par talaku laiku uztraucas future divitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now