Eelness Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 (edited) Es censhos palaist progu, sikak instalacijas failu(.exe) bet man izmet error: "Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item." Un man ļoti vajag sho progu. Kads nevaretu pateikt kas butu jaizdara lai varetu palaist sho instalaciju. Uz laptopa man ši instalacija iet, savukart, uz galda datora nefiga. Paldies. Kad megjina palaist izmet shitadu: Bet kad megjina no flash uz desktopa uzmest tad shitadu(atminja vel 15 gb briva, fails aiznjem 1.81 mb : Un ta instalacija nevar but "in use" ,jo es vinju vnk nevaru palaist Edited January 30, 2009 by Eelness Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 iedod man remote desktop access tavam kompim un par 5ls es tev to programu uzinstalesu. beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 (edited) Tātad, tev raksta, ka nevar atrast path. Tu droši vien dzīvē esi spēlējis kaut kādu spēli, un domāju, ka zini, ja tu savai spēlei uztaisi shorcutu (īsceļu) uz sava deskopta vai dajebkur un kad tu to spēli izdzēs caur Remove hardware, tev shortcuts paliek, bet tu uz viņa spied un tev prasa path of file, bet tu taču esi izdzēsis spēli. Tas tāds paraugs, saprati? Pamēģini nokačāt to failu no citām vietām, gan jau, ka aizies. EDIT: Beef, dodot padomus gudrākiem cilvēkiem viņi man uzdirsīs un pateikts, ka iedevu nepareizu padomu, un tad viņi paši atradīs risinājumu un pateiks to man, un kad nākošsreiz kādam būs tāda problēma, es spēšu palīdzēt, jo iemācījos no iepriekšējās. Edited January 30, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Nevajag dot padomus cilvekiem, kuriem ir augstaks IQ! (tas uz tevi, wl.media, attiecas) Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eelness Posted January 30, 2009 Author Report Share Posted January 30, 2009 (edited) Es jau meģināju no cita web nokačāt un tur nav tas šits ar shortcut. Man vnk ir ta ka vinsh never vaļā. A un vel viena štelle kuru es nepieminēju ir ka es to .exe failu atraroju un taja arhiva bija vel 5 faili. Uz laptopa man atrarojas visi faili, bet uz galda datora visi iznjemot to .exe tapec es to .exe failu ieliku caur flashku un tad man met to erroru. Edited January 30, 2009 by Eelness Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 iespejams, ka tas .exe fails ir inficets ar virusu vai ari pats ir virus vai kaut ka ta un tu to failu nevari palaist, jo tas jau ir palaist vai atrodas karantina vai ari uz tava galda datora ir virus, kurs neljauj palaist to failu, ja tas ir antivirusa instalacija. beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 (edited) Pamēģini izslēgt antivīrusu. Edited January 30, 2009 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now