Reno Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Pēc windows pārinstalēšanas, uzzinstalējot avg antiviusu, visu laiku met ārā, ka atrasts trojans.. tipa dsvhost.exe fails. kaitinoši ir tas ka tas lec ārā visu laiku, izskenēju kompi ar antivirusu un spybotu. bet nekā.. es īsti nevaru saprast, vai tā ir zaraza kas man iemetusies, vai pie vainas ir antiviruss. uz otra pc kuram arī tikko tika pārinstalēts win, ir tieši tas pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 (edited) pamegini ar ad-aware no lavasoft Edited January 29, 2009 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Ja tev ir nelegālais windows, pārbaudi vai viņš nav vīrusains pirms met virsū... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted January 30, 2009 Author Report Share Posted January 30, 2009 (edited) es laikam atradu kur bija problēma. škiet flaskā no kuras kopēju progras bija iemeties zarazņiks x_x. winam nevajadzētu būt virusainam, jo vienu kompi man servisā pārinstalēja. Abiem kompjiem izmantoju to pašu flešku. varam taisīt ciet. Edited January 30, 2009 by Reno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now