ICEclan Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Sveiki, gribēju visus informēt, ka tieši šodien ir parādījies jauns spēļu monitorings, kas ,manuprāt, visiem cs mājaslapu īpašniekiem būs ļoti noderīga fiča. Tātad monitoringa mājaslapa šeit. Lūk redzami daži piemēri: Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 (edited) FUCK ME, bet ja mana atmiņa neviļ tieši tādu scriptu nesen pārdeva GIGN foruma lietotājs ''duplets'' un tieši tā gaiši zaļā krāsa fonā. + Nu normāli noreklamēji, varbūt nezināji, bet Spam sadaļā reklamēt nedrīkst tam domāts ''Serveru reklāma'' topiks iekš Counter-Strike sadaļas, par to, ka Tu šeit noreklamēji Tev tiks iedots sods, par iekšējo foruma noteikumu pārkāpšanu, Tu to drīkstēsi aprunāt, bet viņš netiks noņēmts kā minimums nedēļu, tas nozīmē Tev būs aizliegts postot, ja gribēsi pastrīdēties par šo lēmumu tad dari to ar GIGN foruma moderātoru kas Tev uzlika šo sodu vai foruma valodā ''warning'' NU VAI ES NERUNĀJU KĀ MODERĀTORS? FUCK ME. Pats brīnos, kā tādu tekstu uzbombīju. EDITED :@ : Bļē nu atkal izgāzos es Es biju domājis, ka tā ir kaut kāda serveru topliste Un es te tādu tekstu močīju Edited January 29, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEclan Posted January 29, 2009 Author Report Share Posted January 29, 2009 (edited) Tevi vēl neizdzēsa? Kas tev nepatīk? Edited January 29, 2009 by ICEclan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr.FOX Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Nja 3LS par kautkadu suda monitoru skrpitu (kurs pat nav smuks Bet protams par gaumi nestridas) diezavai kads bus gatavs maksat(Bet gan jau kads duraks atradisies ) + vel ir pilns ar forumiem un webiem kur to var dabut par brivu ( un daudz smukaku utt.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Vispār būtu sīkāku informāciju sniedzis, lai pircējam nenāktos vilties, par iztērētiem 3ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Oi, ka es tevi iznesīšu. Tuvākajās dienās uztaisīšu bezmaksas tūli, kas būs 5x advancētāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEclan Posted January 30, 2009 Author Report Share Posted January 30, 2009 Uztaisi, patiks ielikšu savā mājas lapā. Un es 10x saku, ka nejau tas ir mans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now