bmx125 Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Kad iegāju cs..pievienoju savu serveri favorites,,,pectam taisu REFRESH......... Un tur rāda manu pingu: -1,0,1000,2000 un pēc katra REfresh man to atkārto... Un serverī kad online 7-8 tad lāgo,un kad 4-5 online un kad šauj tad arī lāgo.. Lūdzu palīdzat nokonfigurēt man Pingu Internets mans: Download:1886 kb/s Upload:412 kb/s Lūdzu palīdzat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 "-" rāda, jo tas serveris ir uz tā paša datora uz kura Tu spēlē.... un tas nav nekas slikts... pajautā citiem, cik viņiem rāda, kad serveri pievieno favorītos un tad spried, kas ar pingu nav labi... un vispār internets ir ļoti slikts, lai uzturētu serveri un vēl pats ko darītu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmx125 Posted January 29, 2009 Author Report Share Posted January 29, 2009 Emm..par internetu zinu,,,Bet nezini ko man darit lai kautkadīģi varētu noņemt to lagu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadis Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Tas tavs uploads vnk visu pasaka, ka neko nepanakt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plnk Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 (edited) kiwix dzilji kluudies, mans uploads ir 400kb/s un servers ir ar 30 slotiem un kad speelee 30/30 tad pings videeji ir 15 bmx125 tu cs'aa skaties pingu vai serveru listee cs'aa?!?!?! ja tu lagus spried peec serveru listes, tad iesaku paarbaudiit ieejot cs'aa. ps ar visu uploadu 400kb var tureet normaalu serveri, ja pareizi nokonfiguree un liekus suudus nesabaazh... Edited January 29, 2009 by plnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmx125 Posted January 29, 2009 Author Report Share Posted January 29, 2009 bmx125 tu cs'aa skaties pingu vai serveru listee cs'aa?!?!?! ja tu lagus spried peec serveru listes, tad iesaku paarbaudiit ieejot cs'aa. ps ar visu uploadu 400kb var tureet normaalu serveri, ja pareizi nokonfiguree un liekus suudus nesabaazh... Nu...Man tur varbūt ir sūdi kautkādi Nu kad ieieju sava serverī pings ir..Nu pings kadreiz 60-100 bet pārsvarā 15-30 bet kad šauj tad pings paceļās Varbūt Pateiksi ko rakstīt?Lai norm nokonfiguretu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 Saliec rates un viss chikinieka Link to comment Share on other sites More sharing options...
plnk Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 ja tev pings ir normaals tajaa briidii, kad citiem pings ir liels tad vaina ir internetaa un, kaa jau cilveeks mineeja saliec rates, bet ja pings ir liels gan tev, gan citiem, tad vaina ir KOMPII! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now