eziic Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Heisā. Vispār problēmas ir divas, bet nu tā fullscreen būtu tāda kā primārā. Tātad ir tā, ka skatoties YouTubes video un piespiežot to fullscreen pogu, man vnk uzmet melnu ekrānu. Skaņa ir, bildes nav, nospiežu Esc un viss atkal okej, bet fullscreenu dabūt nevaru. Kompis portatīvais, videokarte - iebūvēts mēsls. Varbūt tā arī ir pie vainas? Kodeki ir, viss it kā tieši tāpat kā vecajam kompim izņemot faktu, ka šim ir vista un ekrāns HD. Otra problēma tam pašam portam - nevaru uztaisīt PrintScreen. Nu jejibogu, tik stulbs pat es nevarētu būt, lai to pogu nespētu atrast, bet viņa nestrādā. Sanāk tā, ka man ir tāda extra kā NumPad un PrintScreen poga ir apvienota ar pogu 'Home' vai pareizāk sakot - otrādāk, jo uzraksts 'Home' ir virs PrintScreen uzraksta, tātad cik noprotu primārais. Pati poga strādā un pilda 'Home' pogas funkcijas gan tad, kad NumLock ir izslēgts, gan arī tad, kad viņu ieslēdzu. Tātad WTF? Paldies jau iepriekš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 1. Pamēģini pārinstalēt flash player'i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Kāpēc tu nelieto Vistai iebūvēto Snipping Tool? Krietni ērtāka padarīšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 tu domāji widescreen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 ar printscreen nav tāka janospiež funkcijas taustiņš un tad printscreen? zinu ka dažiem portatīvajiem ir tāda lieta fc taustiņš vai kas tāds, tipa kā shift darbojas. Bet ja tev vista, tad varētu būt savādāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 28, 2009 Author Report Share Posted January 28, 2009 cash^ - nemaz nezināju par tādu fīču, paldies. samuray - nu jā, widescreen, tā laikam būtu bijis pareizāk, kaut kā aizmirsās man tas vārds. Jancim un Reno lielais paldies, abas problēmas līdz ar to veiksmīgi atrisinātas. Varam lock'ot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts