Jump to content
GIGN Forum

Pēdējais Lūgums


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Nē neviens neuzlauza manu profilu, es pateišāām vēlos lai mani naxrinizē no šejienes 4ewer izdzēšot manu profilu, un visus postus un topikus ir iespējams izdzēst caur ACP, lūdzu.

Un ceru, ka drīz parādīsies kāds jauns čalis, un par mani aizmirsīsiet. :meele:

Link to comment
Share on other sites

Nepamet mūs, lūdzu :crying:

Ne kuru katru dienu var forumā satikt džeku, kas sirdī ir meitene, kurš ir taibokseris, bet mīž no paralēlklases meitenēm, kurš grib kļūt par melnādainu ASV prezidentu un kuram bija sapnis kļūt par profesionālu c-walk'eru lmfao lmfao lmfao

Link to comment
Share on other sites

Klau, wl, interneta komunos ta nenotiek, ka visi ludzas, lai tu vinus nepamet. Te tomer nav bernudarzs (nu tipa ir, bet darbojas savadak), kur tu pasaki barinam, ka ar siem vairak nedraudzesies, bet bars sak raudat, lugties tavu piedosanu un dot tev konfektes.

Aizvainojumus interneta vide nakas apest. Ta tas vienkarsi ir.

No otras puses - ja tu izdzesisi ari savu draugu kontu un visus parejos userus un sasitisi savu datoru, tad tev bus daudz vairak briva laika, lai nodarbotos ar kaut ko jedzigu. Piemeram - risinat matematikas uzdevumus no gramatas uz prieksu, tadejadi apsteidzot parejo klasi un majasdarbi ari jau butu izpilditi!

Padoma par to! ;)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Nē nu Beef, es jau gribu, lai mani izdzēš nejau dēļ apvainojumiem, bet cita iemesla dēļ, tādējādi es gribu, lai par tādu wL.medija aizmirst 4ewer. Un pametot GIGN, es neuzsekundi igāk nepildīšu mājasdarbus, vienkārši te esmu tik daudz muļķību sadarijis....

Link to comment
Share on other sites

Par to, ka tu esi sadarījis muļķības, par to šaubu nav! Piemēram, šis te topiks arī ir liela muļķība. BET, kad tu raksti, ka vēlies, lai visi par tevi aizmirst, tad gan man jāsaka, ka tu atklāti melo. Ja tu vēlētos, lai par tevi aizmirst, tad tu vienkārši pārstātu nākt uz gign un pēc ~1 nedēļas par tevi tiku pilnībā aizmirsts. Vari būt drošs par to! Savukārt šis topiks vairāk izskatās pēc mēģinājuma pievērst sev uzmanību, kas tev daļēji arī izdevās. Protams, tagad tu esi nonācis sprukās, jo no vienas puses tu vēlējies tikai pievērst sev uzmanību, bet no otras stāv topiks, kurā tu vēlies pamest komūnu, kas nozīmē, ka lai turētu savu vārdu, tu šeit vairs neko nedrīkstētu postēt, bet patiesībā jaut tev ļoti patīk kaut ko iepostēt vismaz 3x dienā! ;)

Redz, kāds es gudrs esmu! Vari arī droši izklāstīt, par ko tad tev ir tas lielais apvainojums + uzrakstīt, ka tu pārdomāji, un tomēr nevēlies pamest šo lielisko vietu. Vari būt drošs, ka tas nostrādās un visi aizmirsīs par šo topiku gandrīz tik pat ātri, kā aizmirstu par tevi, ja tu pamestu šo komūnu (ar domu, ka par šo topiku domātu ilgāk, kā par tevi).

Saproti, tu vel esi jauns un tev ir daudz kas jāmācas par to, kā vajag uzvesties un izturēties interneta vidē. Tomēr tev ir jāsaprot, ka lielai daļai komūnas jau aug spalvas uz pimpja un dažiem pat jau ir bērni, tāpēc arī jāiemācas pieņemt viņu kritiskā attieksme pret tevi un jāmēģina no tās kaut ko iemācīties.

Beef

p.s. mans padoms tev maksāja 3.45Ls. Es tev PM nosūtiju bankas rekvizītus, lai tu varētu veikt pārskaitījumu. Cheers

Link to comment
Share on other sites

Ja es editotu iepriekšēējo postu, tu viņu neredzētu, jo jau uz otro lpp aizgājām, kar4 es vēlos, lai izdzēšs, lai pēc tam pēc kāda laikam man nebūtu problēmas, lai kāds mēģinātu par mani kaut ko uzraktu tādeļ, man jāiznīcina viss par wL.fakingmedija.

Vienkārši aizejot tas nepalīdzēs, jo mani topiki, posti paliks.

P.S Nē nu super jāmaksā vēl :meele: Es jau tā 1.50ls katru mēnesi par mīlestības padomiem sms maksāju, tagad vēl par šitiem padomiem :pizdiblee:

EDIT: LAVRx, nu nav feik profils, reālajā dzīvē esmu normāls, jauneklis, ar koptu valodu, nestresējošs un līdzsvarots. Vienkārši internetā es esmu tāds, pats to nesaprotu kapēc.

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

Kaut kaa tagad man arii saak likties, ka tas wl.media ir fake profils. Ten visnh paaraak sakariigi un gudri sak runaat! :)

LOL 1.50 LS par miilestiibas padomiem :D SHIT! Tak davai atziistas, kursh uztur nemirsotshi jautru gaisotn gignaa ar wl.media profila paliidziibu!

P.S. beefy tavs jaunais signature ir vienkaarshi pretiigs :meele:

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

:meele: Es jau tā 1.50ls katru mēnesi par mīlestības padomiem sms maksāju, tagad vēl par šitiem padomiem :pizdiblee:

:superlol:

Reāls čalis esi :slap: . Netaisi jaunus topikus, neraksti tizlus postus un pēc 2 nedēļām neviens par tevi vairs nedomās, posti paliks, topiki paliks bet vai tas ko maina? Vienīgais veids kā atrast tos būs caur searchu un neviens tos augšā necels jo tas vairs nebūs aktuāli.

Link to comment
Share on other sites

:pizdiblee:

:superlol:

ja es būtu jaunāks, es par šo vienkārši norēktu jēgu, bet es jau esmu kļuvis vecs un (cerams) nedaudz vieds un man gribās arī pamācīt - čalīt, netērē latu piecdesmit par kaut kādām huiņām. Tev nevajag nekādus mīlestības padomus, viss ko tev vajag ir reāla pieredze. Ej un darbojies ar meitenēm un ja kļūdies tad mācies no tā. Visi tie bazari kas ir VISUR par padomiem šajā sakarā ir gandrīz bezjēdzīgi, vienkārša pieredze ar meitenēm dod daudz ko vairāk. Tie padomi ir lielākoties totāls sūds.

Ar meitenēm vienkārši ir jāiemācās apieties, to žurnālā neizlasīsi.

Tu jau sen esi akmenī iecirtis savu vārdu gign foruma vēsturē ar negatīvo enerģiju tumšajos matos un citādām lietām. Es nezinu kā citi, man tas liekas vienkārši uzjautrinoši un es nedomāju, ka tu esi kaut kāds īpašs stulbenis. Tu neesi arī parasts stulbenis :) Tu vienkārši esi jauns čalis, kas vēl ir diezgan naivs. Paaugsies, pieņemsies prātā un viss būs kārtībā. Tādi kā tu šeit ir bijuši daudzi (tu būtu pārsteigts redzot cik debīlus postus agrāk rakstīja šī foruma 'viedie' personāži - protams es ne, es esmu MEGA).

Tā ka čill un turpini dzīvi. Ja kādas problēmas, raksti šeit forumā, redzi, beef tev palīdz, es ar varu mēģināt, mēs taču superrembo vispār visu dzīvi esam palīdzējuši, kāpēc ne tev.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...