Norek Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 bencik, šitādas perversības notiek katru 6dienu, kad ezis nav aizvilkts uz mežu, pārlaist tur nakti http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...st&p=355754 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...st&p=358170 Vislabākais jau ir italy gign, kur NINJA TANKS uzbrūk no jumtiem ar nažiem Žēl, vienīgais, ka cilvēki ir tik dažādi un viena daļa pilnā nopietnībā uztver spēles būtību un neļaujas izklaidei. Tapēc arī eziic norāva banu uz 200 minūtēm Lieki piebilst, ka lielākā daļa 6dienas naktīs iegriežas serverī, jo tieši šādu jautrību meklē. Bet nu nekas, būs vēl citas 6dienas EDIT : Aizmirsu piebilst, ka Bezbiksim kā TANKA īpašniekam, vajadzētu iegādāties ne tikai lielāku TANKU, bet arī vajadzētu parūpēties par atsevišķu pīpētavu TANKĀ, jo parasti viņš viņu piepīpē un tad neko nevar redzēt (jāstūrē tak arī ir). Mēs, protams, esam gatavi mesties Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Ja es neebuutu shaadi aizleejies kas nebija ieplanots,tad buutu juusu tanku kartiiigi ieshuupinaajis Un eziiiic uzzinaja pat atrak par mani ka esmu bijis pilnaa kaa lops That`s not naijsss bet taa kaa man atvaljinajums no nakamaas ned sakaas,tas nozimeee,ka buus vairak laika eziici ar normund onkuli aka n0r3k ieshvunkaaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Bliin 6dienas es pie datora tochna neesmu, es izbaudu labak vakaru kadas sievietes vai klub akompanijaa 7dienas vakari taa ir cita padarishana, bet nu okey zinashu, kad 6 dienas vakaros jamegina tikt ieksh gign ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 vo, un es domāju, kāpēc nekas gignā vairs nenotiek šādveidīgs! atbilde ir vienkārša, 6dienās es esmu mājas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now