Jump to content
GIGN Forum

Kompis

Kuilis
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

Jau kādu laiku kompis ir RIIIIIKTĪGS bremze...Tas nav kautkāds software spams, tas ir kautkas ar hardware, ceru man kāds palīdzēs saprast kas tas varētu būt.Windows pārinstalēts vairākas reizes un lietotas dažādas versijas bet the same...

Problēmas:

-Visi loadingi ir lēni

-Viss kompī it kā "ritmiski" bremzē (piem klausoties mūziku, ik pēc 2 sec noraustās, un nomirgo tā sarkanā lampiņa uz kompja (blakus zaļajai), kas mirgo bremzēšanas ritmā.)

-Kompis ļoti jūtīgs pat uz vismazāko slodzi (wmplayer, ieslēgti explorera 5 logi...It īpaši kad .rar extract, tad pele kustās pa gabaliem, pa vairākiem centimetriem)

-Citreiz kompis vienlārši pakaras, un pēc tam parādās skaists zils logs pa visu ekrānu ar smuku tekstu "Being in dump of physical memory" ...Pēc tam, kad es restartēju kompi pēc tā teksta kompis, cik es sapratu, negrib bootot HDD, (melnajā boot logā pēc restart rāda tekstu kautkas saistīts ar "correct drive" (ja parādīsies tāds teksts atkal ielikšu editā), un nekādīgi nevar apiet to tekstu ja vienīgi izslēdzot kompi uz 3 minūtēm un tad slēdzot atpakaļ iekšā...

PLZ HELP

kad man rams bija aizdirsts man bija tieshi taads pats uzraksts "Being in dump of physical memory" iztiiriiju ramu un viss aizgaaja normaali, bet ja tev nebooto reizeem HDD, tad vareet ubuut ka kautkas ar BIOSU, kaa arii var buut probleema maatenee

It īpaši kad .rar extract, tad pele kustās pa gabaliem, pa vairākiem centimetriem)

shaada lieta man bija, kad nebiju visus draiverus salicis :)

pameegini attiiriit ramu, un defaultot biosu

Edited by plnk

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...