eziic Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 (edited) Uz kādu brīdi esmu palicis kājiniekos, tomēr dzīve iet uz priekšu un kaut kā jākustās no punkta A uz punktu B man tomēr būs gribot negribot. Es gan izjautājos apkārtējiem vai kādam nav šāda veida info vai bijusi ar to saskarsme, tomēr neviens man labāku variantu par to, kuru mēdzu izmantot šādās situācijās, nav ieteicis. Tātad man interesē kā no Purvciema [tirgus, mēbeļu nams, minska, ap to vietu] tikt uz Ziepniekkalnu [pamatā interesē trulība, bet nu saprāta robežās varu pastaigāties]. Cik atceros, parasti braucu ar 18 vai 23 trolejbusu līdz centram un no centra ar vilcienu vai kaut kādu mistisku trolejbusu no LU ēkas laukuma [zabil nosaukumu], man interesē varbūt kāds ir pamanījies atrast transportu, ar kuru iespējams aizbraukt no viena punkta līdz otram bez pārsēšanās. Jau iepriekš paldies. EDIT* Epix, liels paldies, aptuveni iečekoju to fīču, tikai beigu beigās tā arī neko nesapratu. Mēģināšu vēlreiz. DABLEDIT* Tas brīnums man vienalga piedāvā 2 transportus. Edited January 21, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 (edited) kūlais links Tas nav google.lv ;D Edited January 21, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now