Musical Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 kr4 es beidzot sataisiju MU serveri,pats registrejos,ieeju ieksha,ielogojos,sataisu charu,spiezu CONNECT uz vina,tad itkaa iet,jagaida un peksni iziet laukaa no speeles! kur ir probleema?es itkaa visu izdariju pareizi! versija 97d+99items--->taisits serveris no (piedodiet par tadu reklaamu...)murders.times.lv ludzu palidziet,pasakiet kada probleema paldies jau iepriekhs P.S--->skype snaiperis77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OneSKILL Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 rūteris? Pārbaudi vai norādīji vusur Ip pareizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musical Posted January 20, 2009 Author Report Share Posted January 20, 2009 tomeer iegaaju iekshaa,bet radas cita probleema-ieeju iekshaa spele,paskraidu kadu minuti apkaart un uzmet DC(Disconnect)vai arii kad gribu iet iekshaa,itka ladejas spele un atkal izmet,to citreiz tieku citreiz netieku,KAPEEC?!?!ta jau apnika:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=Edza=- Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Musical said: Ja nemi Bagadzelnas failus tie sucks nem citus jo bagadzelnas failiem man ari meta DC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now