macho Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Tātad, ir tāda programmiņa Spotify - www.spotify.com Tajā var klausīties mūziku, nokačā progu, uzinstalē un klausies - vai nu skaties pēc žanra, vai ievadi grupas nosaukumu ko gribi dzirdēt un klausies to. Manā skatījumā tas ir pārākais staffs, jo varu klausīties stilīgus staffus no žanriem, kurus nepārzinu, teiksim blūzus (dziesma Human Condition) un house (dziesma "elevator muzak" ir vienkārši lieliska). Šo visu rakstu tīri lai informētu jūs, malači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taureniitis Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 (edited) Emm. macho man raksta, kad šo produktu manā valstī nevar dabūt, kas pa vainu? p.s. Sapratu tālāk kā to visu padarīšanu dabūt. Edited January 19, 2009 by CHILLSIDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 19, 2009 Author Report Share Posted January 19, 2009 lol, interesanti. man likās, ka tas sūds ir noņemts, jo es tur tagad piereģistrējos un uzliku Latvia un viss strādā. Nu tādā gadījumā vajag atrast UK proxy un caur to pamēģināt, vēlāk varbūt sameklēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Es nesaprotu kur jūs dabūjat tos ielūgumus ,es laikam kautko daru nepareizi :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now