Jump to content
GIGN Forum

Satelīts.

quelyd
 Share

Recommended Posts

Tātad, sencis domā ņemt baltkom "kastīti" (satelītu) Baltkom mājaslapā nespēju iebraukt kas tur notiek, tāpēc prasu jums- varbūt kāds zin kas un kā.

Ar senci(kā jau visi vīriešu kārtas pārstāvji) ir kaislīgi sporta fani. Vairāk man interesē hokeja un futbola kanāli. Tātad, ko es gribēju ar to pateikt- vai tur nāk normāli kanāli jau tajā pakā, vai viņi atsevišķi jāpērk?

Tikko paskatijos EXTRA pakā, tur ir šādi kanāli:

Sports un auto

Eurosport RU, EN

Motors TV EN

Eurosport 2 RU

Planeta Sport RU

ESPN Calssic Sport EN

NASN EN

Extreme Sport EN

BASIC pakā arī tas pats. Tātad, tie kanāli ir normāli priekš hoķa/futbola? Vairāk interesē čempionu līga un nhl/khl spēles. Iesakat lūdzu kādu labāk ņemt/neņemt.

Edited by quelyd

nhl @ NASN (nu tur respektīvi ir baigais mikss ar Amerikā populārākajiem sporta veidiem)

khl @ Planeta Sport (tur gandrīz katru vakaru ir pa pāris khl spēlēm, uz tām tur tiek likts diez gan trekns uzsvars)

uefa @ Eurosport 1 & 2, bet tur reāli tagad visu pārņem ziemas sporta veidi + agrāk tur uefa rādīja superbieži, tagad ļoti pašvaki, bet ir!

http://espn.go.com/

http://eurosport.yahoo.com/

Čempionu Līga domāta hokeja, vai futbola? Jo ir gan hokeja, gan futbola čempionu līgas.

NHL ir NASN, naktīs tiešraides, pa dienu atkārtojumi. Tur vēl citi sporta veidi - nba, beisbols etc..

Domāju ar šo paku varētu skatīties, bet tagad ir jaunais Baltijas sporta kanāls vai kā viņu tur sauca, tur vispār tik daudz spēles un vis kaut ko interesantu rāda - latviešu valodā.

NHL ir NASN, naktīs tiešraides, pa dienu atkārtojumi. Tur vēl citi sporta veidi - nba, beisbols etc..

Domāju ar šo paku varētu skatīties, bet tagad ir jaunais Baltijas sporta kanāls vai kā viņu tur sauca, tur vispār tik daudz spēles un vis kaut ko interesantu rāda - latviešu valodā.

Viasat sport Baltic cik dzirdēts, pagaidām rāda tikai "Viasat" klientiem(taisnība?) A, tur pa naktīm iet nhl, ja?

Īstēnībaā iesaku ņemt nav ko darīt iznomā filmas arī pa 75 sant 24 h

Un skaties uz atpakaļu, diezgan labs..

Vot, vēl labas filmas mani interesē? Ģimenē esam tikai divi kas saprots +/- angleni- es un māsa. Mutere un fāters neko nesaprots. Ar to gribēju pateikt tur ir subtitri pieejami Latviešu valodā?

Ar senci(kā jau visi vīriešu kārtas pārstāvji) ir kaislīgi sporta fani. Vairāk man interesē hokeja un futbola kanāli. Tātad, ko es gribēju ar to pateikt- vai tur nāk normāli kanāli jau tajā pakā, vai viņi atsevišķi jāpērk?

Tikko paskatijos EXTRA pakā, tur ir šādi kanāli:

Sports un auto

Eurosport RU, EN

Motors TV EN

Eurosport 2 RU

Planeta Sport RU

ESPN Calssic Sport EN

NASN EN

Extreme Sport EN

BASIC pakā arī tas pats. Tātad, tie kanāli ir normāli priekš hoķa/futbola? Vairāk interesē čempionu līga un nhl/khl spēles. Iesakat lūdzu kādu labāk ņemt/neņemt.

Njem NASN, Eurosport (1,2)..

A fuuzim vislabaakies ir Vispaar Viasat Sporti, bet nu tas taa... :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...