Jump to content
GIGN Forum

Vairākas Problēmas. Redirect, Mapcycles..


Recommended Posts

Tagad serverim ir uzlikti 20 sloti, + 2 apslēptie sloti adminiem. Serveris visu laiku stāv 20/20 vai 21/20. Kā lai sataisa šādu štelli :

Es gribu uzlikt serverim redirektu, lai kad ir pilns, mestu uz citu serveri. Ar pašu redirekta pluginu arī ir problēmas, nesanāk nevienu uzlikt, moš kāds var iedot kādu labu, vieglu pluginu? Bet lieta ir sekojošā, man vajadzētu, lai kad serveris būtu pilns, rādītos 20/21, nejau 20/20. Es gribu lai viena vieta tā vai tā paliek brīva, un gribu uzlikt redirketu. Vnk kad ir 20/20 uzspiedīs join rādīs ka serveris ir full, bet lai ietu redirekts, vajag 1 vietu, kaa redirektam domaatu. Būs 20/21, uzspiedīs, un aizmetīs uz citurieni.

Kāds nevar ieteikt normālu nakts mapcycle pluginu?

Link to comment
Share on other sites

Netaisīšu jaunu tēmu, tāpēc pajautašu te... Uzliku sākumā slot pluginu un tagad to parasto redirect pluginu... Bet lieta tāda, ka arī adminus pārmet uz to otru serveri... Var kaut kā izdarīt, lai adminus nepārmestu conectējoties pie pilnā servera?!

Edited by Stormbraker
Link to comment
Share on other sites

Ir vēl problēma!

Uzliku simple redirect, sākumā kļūdaini savadīju tur infu, nepareizi ip adresi. Vēlāk pamanīju, un izlaboju, bet, ieliekot par jaunu pluginu, serveris rāda iepreikšējo kļūdu. Kā tas var būt? pluginu izdzēsu, un liku pa jaunu vairākas reizes, bet viņš tāpat lasa veco kļūdu, bet plugins jau ir pārlabots pareizi.

Link to comment
Share on other sites

Serveri restartē vai nomaini cvarus servera konsolē, jo nomainot mapi cvari nemainās uz def. Iespējams, ka tu nomainīji infu .sma.. sakompilēji un nomainīji mapi, bet nekas nemainījās. Pārbaudi amxx.cfg/server.cfg vai nav palikušas cvaru paliekas.

Edited by shine
Link to comment
Share on other sites

Kurus datus ievadīt @ amxx?

Tieši šo? :

Place following cvars in server.cfg

*

* amx_rd_maxplayers <20> // - begin redirection when more the x ppl connected ( 0 = redirect all players )

* amx_rd_server <neatklāšu> // - redirect to this server

* amx_rd_serverport <27015> // - redirect server port

* amx_rd_serverpw <password> // - password for the amx_rd_server (if needed)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...