Muhamed Alli Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Hmmm kāpēc pie mums notiek masu nemieri u.c sh1t ir tikai 1 iemesls. Jus varat man piekritst, uzkatit par mulki or vnk iet dir** 64% Balstiesīgo Latvijas iedzīvotāju nobalsoja par iestāšanos Eiropas Savienībā. Eiropas Savienība - 3 valstu veidota impērija, kas nevis okupēs mūs iebraucot ar tankiem, bet legāli nopērkot! Domājat viņiem intresē kkāda Latvija, Igaunija, Lietuva un citas mazās valstis? Kurš tad viņas noveda pie bankrota? Kāds sakars Amerikas banku krīze eiropā ja mēs jau sen no viņiem esam neatkarīgi.... Nafta un gāze mums nāk no Krievijas tāpat 90% visi sūda matreāli.... Bļjed kuri sukas aizvēra cukura fabriku, maksā par to, ka sagriezam savus kuģus kuri veda mums zivis. bljed visi tie jebanutie kverpli kuri vakar kaut 1 ķieģeli meta uz saimu, tāk padomāsim, lab oky viņi bāž naudu kabatās (ja jūs tur nesedētu nebāstu? smiekli nāk!) No 90. Gadiem viņi tur sēž, jo nav jau neviena kas vēlas tur iet, un ja ir balsojma tāpatas par tiem pašiem. Lab oky algas u.c viņiem jasamazina, bet kas viņiem to liek darīt? Kas mums deva naudu, un teica kad vaidzēs vairākās svērās samazināt darbaspēku, algas, skolas likvidēt. Bljēd skolotājiem samazinās algas, visi būs stulbi (varat uzkatit kā es or smt man pox) , un tad viņi grib kad kkas mainīsies? Pāsi liek tikai klāt prēmijas u.c Tie pidiņi iedomājas, ja pie viņiem dzīves līmenis apm 1000000000000x labāks tad šeit cenas, pvn u.c jāliek tas pats. Varat mani kautvai nahrinizēt, bet izsaku savu viedokli par to visu. Pīīs Up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Tev vispār ir kaut mazākā nojausma kapēc ES tika dibināta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted January 14, 2009 Author Report Share Posted January 14, 2009 Pastāsti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 tev vispār ir kaut vai mazākā nojausma par KAUT KO? spilgts latvijas inteļigences piemērs. absolūts daunisms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Padomā vēlreiz par to, vai Eiropa ir neatkarīga no ASV vai nav (keywords for google search engine: economics+globalization) Visā pasaulē ir lielas ziepes, nevienam nahuj nav interesanta Latvijas ziepju strebšana. Kas ES bija sākotnēji un kāds bija tās apvienības mērķis? Kad būsi atbildējis uz šiem jautājumiem, pār tevi nāks apskaidrība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 As you wish.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts