Jump to content
GIGN Forum

Benzīns

kedshoot
 Share

Recommended Posts

Neliels jautājums par šo tēmu. Gribētu zināt cik tas ir vienkārši un kādas sekas.

Pieņemsim es zogu benzīnu ar savu mašīnu, nomainu uz zagtiem nummuriem, piesedzu to tehnisko...

Neiet runa par vairākkārtēju zagšanu 1 benzīntankā, vienkārši brauc tālāk, tālāk un pa brīdim uzpildies. Pieņemsim no Latvijas uz Igauniju , tālāk un tālāk.

Nu cik es zinu ir taa ... ja tu,piemeram, statoil liesi(nebus nr. aizsegti utt) tad tur pie katras kalonkas ir kameras un pec tam pa pastu tew atnaks ka jaierodas tur un tur ,lai samaksatu ... Bet ja tu doma numuru taisit ciet utt ... tad HZ ... es domaju ,ka nav tik vienkarsi ja butu tad jau visi pa brivo ta daritos .... bet ja taisa nr. ciet tad mosk ka ari sanak .... tikai kas ir ja menti tewi panem ar to slikto nr. ??? :lohs::superlol:

pinky, kurā vietā es rakstiju, ka es tā rīkošos. Man vienkārši ir interese. Nu kā aizsegt. Pieņemsim es nozogu svešu nummuru, pielieku savai mašīnai, uzpildos, aizbraucu prom. Pēc kādiem 5km, kautkur mežā apstājos, nomainu atpakaļ savus nummurus un braucu tālāk.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...