Teddy Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 visi viņi vāc.. tikai google to darīs vairāk OPERA FTW ACID TEST 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 (edited) Vienigais besi, kad hroma nesaglabajas logini, tas nu kan firefox bija labi atstradaats p.s. Ko tas darugu plugins dara, negirbu raknaties un lasit, vnk viena teikuma ... atach. ieliku bildi. Tu vari: apchekot profila bildes, neuzspiezot uz profila, ieiet albuma - neskaitisies statistika, bet tur galerija radisies un tad, parejo var peetiit pats. P.S. tie nav mani, bet draugu draugi. Tas ta, ja paveras jautajums... Edited January 13, 2009 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 neizmantoju nekadu draugiem.lv pluginu, ieejot draugos nomainu valodus uz krieuv valodu, un var dariit preciizi visu to pashu ko ar pluginu Link to comment Share on other sites More sharing options...
thend Posted January 13, 2009 Author Report Share Posted January 13, 2009 Vienigais besi, kad hroma nesaglabajas logini, tas nu kan firefox bija labi atstradaats p.s. Ko tas darugu plugins dara, negirbu raknaties un lasit, vnk viena teikuma ... nu import no mozilas visus loginus un teu uz chromes buus visi auto logini visur!! "opšonos" pasties tur ir padarot chromi pa def. brosv. tu dabu visus mozilas iest uz chromi.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thend Posted January 13, 2009 Author Report Share Posted January 13, 2009 P.S. tie nav mani, bet draugu draugi. Tas ta, ja paveras jautajums... nau ko "draugoties" un ložņāt "nemanītiem" pa citu profiliem, ta arī plugini nebus vajadzīgi. Tas tikai mans viedoklis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 http://googlesystem.blogspot.com/2009/01/g...0-pre-beta.html njā, diemžēl tie skripti, ko man vajadzēja neiet, biju jau agrāk mēģinājis uz līdzīgu chrome risinājumu, negāja tad arī, un diemžēl nav sataisījuši. gaidīšu nākamo versiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now