Jump to content
GIGN Forum

Stuukjis Bannned


Stuukjis
 Share

Recommended Posts

BAN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: DeaDly

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Stuukjis

BAN] Iemesls banam: wh

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 0 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

BAN] ---------------------------------------------------------------

Demo šeit

Kāds redz tur WH?

Link to comment
Share on other sites

demo skatijos ar wh un bez,pedejo fragu pasties pirms bana uzlikshanas kaa vins mani noshauj,es walkaa vinjam no muguras eju klaat,slow motion var redzeet ka vins temekli velk uz manu pusi pirms vins nau mani ieraudzijis !!

un katraa rounda 4kills3 hs,taa kaa liek mazliet aizdomaties !!

Link to comment
Share on other sites

Nu iespejams vinjam ir wh bet maak labi nosleept, ar vienu momentu ir pa maz lai to vareetu pieradit. Taa var but ari nejausha sagadishanas ar to temekli, iespejams wh, nokatijos demo velreiz. Bet ir pa maz pieradijumi lai varetu banu atstat pec manam domam.

Edited by 0.7lb
Link to comment
Share on other sites

Gribēju tikai piebilst, ka admini sevis nošaušanu vienmēr uztver 100x sāpīgāk nekā citu. Pats ne vienu reizi vien esmu ne pa tēmu nobanojis čali kas it kā mani ir nereāli novācis, kamēr īstenībā tur nekā tāda nav bijis.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

1. raunds kuru viņš spēlē. ja reiz viņš bez skaņas bliež, tad interesanti būtu zināt, kā izdomāja no mājas izlīst un pagaidīt to čalīti ar emku!?

da tur pa īsu tas laiks dots, lai viņam kko detektotu. man tas 1. raunds likās aizdomīgāks kā visa spēle viņa kopā :)

Link to comment
Share on other sites

Viņš spēlē ar kaut kādu aimveidīgu sūdu, iespējams, ka tas ir norecoils. To lieliski var pamanīt otrajā raundā (ap 10:05), kad viņš uz ielas kaut ko mēģina "prostrelīt" (kas viņam pilnībā nesanāk), mērķis uz katru izšauto lodi neiet savu normālo kustību (pavirši sakot, tas būtu uz augšu un tad tā lēnām uz leju), bet gan visu laiku mēģina noturēties vienā punktā, tādejādi, uz katru izšauto lodi, rodas tādas asas kustības uz leju. Tad vēl tie visi čeli, kurus viņš lielākā attālumā atšauj ar pāris lodēm, arī tad var manīt to pašu. Un visbeidzot 11:56, kad viņš iespiež, nepārprotami var redzēt, ka mērķa kustības (recoils) ir ļoti neparastas.

Hmm... Kāpēc gan neviens cits no tiem, kas skatījās demo to nebija pamanījis? Daži pat ir iekomentējuši, ka demo nekā "čītveidīga" nav un ka banu vajag ņemt nost. Vismaz priecē, ka šie cilvēki netiek ņemti vērā. :)

Vispār, skatoties demo es nedaudz sasmējos. Brīdi, kad Stuukjis tika nobanots. Situācijā tāda, ka DeaDly iet lēnām walkā virsū Stuukjim un tikko kā Stuukjis viņu ierauga - viņš sāk šaut pa Deadly'u, bet DeaDly paspēj tomēr pirmais viņu atšaut. Pēc pāris sekundēm DeaDly nedaudz paskrien, apstājas kartes vidū un paņem nobano Stuukji. :lol: Tāda bezatbildīga banošana :) , bet nu vienalga, bans bija vietā, tā kā viss kārtībā. :D

Link to comment
Share on other sites

:D esmu redzējis tādus manuāli taisītus atsitienus, ka liekas, jebāku rekoilu varētu ar roku uzmutīt, ja labi grib :)

the same here :unsure:

hvz kas tur nav paticis! :/ Nu mani, ja godīgi tas neuztrauc, jo cs jau kādu laiciņu nav uz PC.

Kopš oktobra nespēlēju vairs.. Kad nobanots tiku, tas bija ziemas brīvdienās. Tad biju uzinstalējis cs'u, norāvu banu šeit, paspelēju citur un nakamajā dienā atinstalēju.

Sesiju kārtoju. Tagad beigusies, bet nedomāju nemaz instalēt pa jaunu - nav laika. Bakalaurs jāraksta un labāk izvēlos patusēt ar draugiem nekā pie PC spēles spēlēt.

Tāpat vairums gan jau man netic, bet nu tas tā - pateicis esmu. Tākā tikat labi var banu arī atstāt, bet galvenais kāds uzliek close, jo tas kaitina, ka mans topics ir bez rezumē :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...