Jump to content
GIGN Forum

Pokerstars


weAp
 Share

Recommended Posts

Es speleju jau kadu laicinju, ir dazhi nosacijumi, kas jaievero, lai ieskaitu naudu no pokerkonta uz bankas kontu, bet ar to, ka neizmaksa problemu nav, jo tas ir viens no lielakajiem pokera saitiem vispar. To, ka tu kko vinnesi, stipri shaubos :zhaav:

Link to comment
Share on other sites

ja galva strādā ar daudz maz lielu atdevi, vinnēt var, tikai iesaku kādu laiku paspēlēties ar play money, ja jūti ka sanāk, tad mochi naudu iekšā (saprāta robežās) un spēlē..

Pokerstars nav tā sliktākā vieta, jo spēlējot mazākos buy in turnīros tu satiksi daudz daudz cilvēkus ar diezgan zemu domāšanas līmeni :) jo viņi atceros deva 5 $ par brīvu un tad tur iet vaļā :lol:

OBLIGĀTI IZLASI NOTEIKUMUS - pirms izvēlies, kur spēlēt, izlasi to huinu, kur visi nedomājot parasti spiež I agree, jo ir tā, ka (neemsu pārliecināts par pokerstars, bet citur tā ir) ja tu vinnē turnīrā tev no vinētās summas noņem % ~ 10% , otrs, izlasi pie kādiem noteikumiem tev dos naudu atpakaļ, ja ieskaitīsi piem 20 ls ārā viņus nedabūsi uzreiz, jo visur ir first deposit bonuss, k4a ieskaiti 20 ls dabūsi 40 ls, piem Full Tilt poker, ja nemaldos naudu varēja ņemt ārā tikai kad esi pāris reizes palielinājis savu summu vai nopelnījis pietiekami ftp punktus !!

K4A pirms ko dari izlasi noteikumus !!! ja nav 18, labak nesāc vsp !

Link to comment
Share on other sites

jap, druška ieveda pokera atkarībā. Nesmu vinējis "LIELO piķi" lai to celtu ārā. bet tas ir reāli iespējams.

Bet uzmanies - stāsts iz dzīves. Kāds Jelgavas uzņēmēja dēls pabeidzis Turību tika Hansabankā (Swedbankā), pa VIP klientu menidžeri, ar ļoti labu atalgoojumu. Sāka ar savu mazo biznesu, nopirka dzīvokli, jaunu kabroletu, utt. Un sāka netā spēlēt pokeri. Bankas darbiniekiem banka izsniedz ļOOti lētus aizdevumus, ko viņš arī izmantoja, un "Ieberzās" uz vairākiem desmitiem tūkstošiem, protams cītīgi nospēlētiem. Cik zinu, viņš ir pazudis no "KRUtāS" aprites un savu veiksmīgo dzīvi vnk PADRISIS onlaina pokerim . :rrrr: Sācis viņš tāpat kā es tagat, ar bezmaksas rolleriem (bezmaksas turnīri kur var vinēt līdz pat 100$) (protams tev jābūt labākajam starp ~3000 "pokerētājiem" :lolza:

Gud lak! :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...